«Βλέπω αλλαγή προέδρου»!


Ο Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ: «50-50 ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ». «ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ», ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Ο Παύλος Γιαννκόπουλος πήρε θέση στο θέμα της προεδρίας του Παναθηναϊκού με τη φράση «βλέπω πιθανή αλλαγή του
προέδρου στην ΠΑΕ» στο ραδιόφωνο της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».
Πρόκειται για μια φράση που δεν μπορεί να …

… χαρακτηριστεί τυχαία από τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, μια και η γνώμη του αλλά και η ψήφος του θα παίξουν ρόλο για την παραμονή του Νικόλα Πατέρα στον προοεδρικό θώκο της ΠΑΕ.
Εξάλλου, μόλις το πρωί αναφέραμε ότι πρόθεση του Νικόλα Πατέρα είναι να παραμείνει στην ομάδα εφόσον έχει τη συναίνεση τόσο του Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε και μια δήλωση από τον Παύλο Γιαννακόπουλο που είπε ότι «έχω αρχίσει να κουράζομαι» και προφανώς αφορούσε και την ενασχόλησή του με το μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό:
«Περιμένουμε να αποφασίσουν οι διοικούντες την ομάδα. Αυτοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο καινούργιος πρόεδρος, γιατί κατά τη γνώμη μου, νομίζω, ότι θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος».

Για το ποιος θα είναι αυτός:
«Είναι νωρίς να αποφασίσουμε για κάτι τέτοιο. Η ενότητα είναι και παραμένει αυτή που είναι σήμερα, στη περίπτωση που δεν υπάρξουν μεγάλα γεγονότα, αλλά δεν βλέπω να γίνονται μεγάλα γεγονότα. Είναι θέμα της πλειοψηφίας των μελών του Παναθηναϊκού, να αποφασίσουν ποιόν θα βάλουν πρόεδρο. Δεν έχει καμία σχέση η επιτυχία».

Για την εφετινή χρονιά:
«Οι προσπάθειές μας όλων μας είναι να επιτύχει ο Παναθηναϊκός τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι ευχάριστο που ήρθε μια τέτοια επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία».

Για την επιτυχημένη χρονιά:
«Η επιτυχία στα αποτελέσματα είναι μεγάλη και πιστώνεται στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα, δηλαδή τον προπονητή, τους βοηθούς και τους παίκτες ακόμα περισσότερο».

Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς:
«Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε γι αυτό. Δεν εξαρτάται από μένα. Θα το αποφασίσει η διοίκηση. Ο καθένας θα βάλει το μερτικό του. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποφασίσουμε. Πρέπει να δούμε τι χρήματα έχουν περισσέψει, τι χρήματα υπάρχουν και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός».

Για το μέλλον της ομάδας:
«Οι προσπάθειες όλων μας είναι ο Παναθηναϊκός να έχει πάντα επιτυχίες. Η επόμενη μέρα είναι μεγάλη για την ομάδα μας».

Για το δικό του μέλλον στον Παναθηναϊκό:
«Έχω αρχίσει να κουράζομαι και θέλω να ξεκουραστώ. Δεν ξέρω εάν θα είναι τώρα, αλλά οι τίτλοι δεν σε ξεκουράζουν πάντα. Είναι σαν το κερασάκι στη τούρτα. Δεν λέω ότι θα φύγω σύντομα, αλλά έχω αρχίσει να κουράζομαι».

«Είναι 50-50»
«Θα γίνουν εκλογές και η πλειοψηφία των μετόχων θα αποφασίσει αν αλλάξει ο πρόεδρος ή όχι. Η πλειοψηφία των μετόχων θα αποφασίσει. Οι πιθανότητες να αλλάξει είναι 50 και 50. Εγώ δεν πρόκειται να πω κουβέντα πριν γίνει το Δ.Σ. και δεν μπορώ να προδικάσω το τι θα αποφασίσουν οι μέτοχοι», τόνισε αργότερα στο ραδιόφωνο του «Sentra fm» ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει την πλειοψηφία και αυτοί θα αποφασίσουν για την πορεία της ομάδας. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα πριν έρθει η μέρα εκλογής του νέου Δ.Σ.».
Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει αλλαγή, επεσήμανε: «Μη βάζετε στο στόμα μου πράγματα που δεν θέλω να πω. Επαναλαμβάνω ότι η πλειοψηφία των μετόχων θα αποφασίσει. Δεν μπορώ να προδικάσω την απόφαση».

Όσο για το αν δεν αρκεί η πλειοψηφία του 57% που έχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη για την απόφαση αλλαγής προέδρου, τόνισε: «Απ’ό,τι γνωρίζω νομίζω ότι η απλή πλειοψηφία αρκεί. Αλίμονο αν θέλει το 65% ή το 70%. Αν χρειάζεται αυξημένη, θα αποφασίσει η αυξημένη πλειοψηφία».
Τέλος, τοποθετήθηκε για το αν η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη και απλά θα ανακοινωθεί όταν έρθει η ώρα: «Πώς θα προδικάσω την απόφαση του Δ.Σ; Οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τι θα γίνει, θετικά ή αρνητικά Δεν είναι θέμα επιχειρημάτων. Είναι θέμα αποφάσεως των μετόχων. Θα γίνει μια συζήτηση, με θετικά και αρνητικά».
sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *