Ντελίριο Τσάμηδων: Μποϋκοτάρουν τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Αφορμή η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα μιας 71χρονης Αλβανίδας με διαβατήριο, που έγραφε ως τόπο γέννησης το κράτος της Τσαμουριάς
Οι Τσάμηδες στην Αλβανία έχουν ξεφύγει τελείως από τα επιτρεπόμενα όρια. Με αφορμή την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα μιας 71χρονης Αλβανίδας με διαβατήριο, που έγραφε ως τόπο γέννησης το κράτος της Τσαμουριάς, κάλεσαν τους Αλβανούς πολίτες να μποϋκοτάρουν τα ελληνικά προϊόντα. Μάλιστα προτρέπουν συνδρομητές των εταιριών AMC και….
Vodafon, που είναι θυγατρικές της Cosmote και της ελληνικής Vodafon αντίστοιχα,
να προτιμήσουν την τουρκικών συμφερόντων Eagle Mobile.Όπως διαβάσαμε στο ιστολόγιο “ΔΕΡΟΠΟΛΗ”, η Sulltane Bajrami επιχείρησε να περάσει απ το τελωνείο της Κακαβιάς, με έγγραφα, όπου αναγραφόταν ως τόπος γέννησης η Τσαμουριά, αλλά οι αρχές δεν της επέτρεψαν να περάσει. Οι Τσάμηδες εξαγριώθηκαν και ο πρόεδρος του Τσάμικου κόμματος Ιντρίζι, δήλωσε πως “αν επαναληφθούν τέτοια επεισόδια, τότε οι Τσάμηδες θα οδηγηθούν σε μαζικές διαμαρτυρίες, ενώ θα ζητηθεί και το μποϊκοτάρισμα όλων των ελληνικών προϊόντων από τους αλβανούς πολίτες». Στο μεταξύ ο σύλλογος ο “KUQ E ZI” (ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ), κατηγόρησε την Ελλάδα ότι δεν σέβεται τη συνθήκη Σέγκεν.

http://www.katoci.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    OYTE EYRΟ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ!!
    ΟΥΤΕ ΕΥΡΟ ΣΕ ΖΗΤΙΑΝΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΛΒΑΝΟ -ΙΔΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!ΟΛΟΙ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ -ΙΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!!ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ!!ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    δεν υπαρχει αυτη η λεξη!!!
    δεν υπαρχει παλιοπροβοκατορες!!!
    δεν υπηρξε ποτε!
    παρατσουκλι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ .ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΣΑΜΗΔΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ 3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΦΙΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ .ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Υπάλληλοι στις εταιρίες κινητής τηλεγωνίας είσαστε; το τυρί το βλέπετε, την φάκα όχι;

    Reply
  7. Γιωργος Πανιδης

    Καλα καθεστε και ασχολιστε με μαλακες .Θελουν να πανε σε Τουρκικη εταιρεια ολοι σε ενα καραβι και στην Τουρκια να ζησουν στην χωρα που μας του εφερε απο τα βαθη της Ασιας.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Oι ελευθερίες που τους παρείχαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα τόσα χρόνια,τους έμαθε ότι η Ελλάδα δε σέβεται τη συνθήκη SCHENGEN. A ρε Χόντζας που τους χρειάζεται….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Στην Τουρκία εκεί είναι ο φυσικός τους χώρος; Θα έχουν και το ΠΑΜΕ συμπαραστάτη;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *