ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.


Μπράβο τέτοιες παρανομίες…. (http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/) να τις προβάλλετε.

Να δούμε τι θα γίνει τέλος πάντων με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών που μας προσβάλει βάναυσα.
Παρεμπιπτόντως επειδή δάσκαλος είμαι και εγώ στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα ήθελα σχετικά με την Υπουργό να σου πω τα ακόλουθα.
Την όποια αλλαγή στην παιδεία την αντιλαμβάνεται με τρόπο που θα…..
κοστίσει χωρίς αποτέλεσμα. Ζητά να ξαναγραφούν τα βιβλία χωρίς να λαμβάνει υπόψη της ότι αρκετά βιβλία δουλεύουν πολύ καλά. Ζητά να εξοπλίσει τα σχολεία με υλικοτεχνικές υποδομές που θα κοστίσουν ακριβά και δε θα κάνουν τη διαφορά πχ διαδραστικοί πίνακες κλπ.
Δεν σκέφτεται ότι, αν στο τμήμα υπάρχουν τριάντα μαθητές διαφορετικών επιπέδων αν οι μαθητές διδάσκονται ένα σωρό αντικείμενα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Γʼ Λυκείου όπου ενώ οι μαθητές εξετάζονται πανελλαδικά σε εξ μαθήματα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν δεκατέσσερα, δε γίνεται τίποτε!
Βέβαια και αυτής τα παιδιά στα κολέγια σπουδάζουν, και όπως λέει και ο φίλος μου ο Μιχάλης μάλλον λίγο την ενδιαφέρει η Δημόσια παιδεία αφού τη σνομπάρει.
Ο αιρετικός

Emmanouil Lamp

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. michael

    Αντί να αλλάζουν κάθε τόσο τα βιβλία που κοστίζουν πανάκριβα και τα πληρώνουν οι συνταξιούχοι. θα ήταν πάρα πολύ σωστό και πατριωτικό να αλλάξουν τους κάθε λογής μη Ξενοφοβικούς Συριζιάνους και ΚΚΕδες δάσκαλους που την έχουν αράξει στο δημόσιο και με 6 μήνες τον χρόνο που δουλεύουν πληρώνονται για 14 εκ του ασφαλούς. Τους άλλους μήνες κάνουν συναθροίσεις με Αλβανούς(προ πάντων), με Ινδούς, Πακιστανούς με την Σάρα Μαρα και το κακό τους συναπάντημα. Πως έχουν καταλάβει όλα τα πόστα οι ΣΥΡΙΖΙΑΝΟΙ δεν το καταλαβαίνω, από την αμάθεια όμως των μαθητών οι Εβραίοι επωφελούνται. Βρε ΛΕΕΕΕΣΣΣ ΚΑΙ……;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *