ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ – μία μαθήτρια απο το Ράλλειο Γυμνάσιο

Είμαι μία μαθήτρια από την Ράλλειο και θέλω να δωθεί διάσταση στο θέμα που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.
Όπως είναι ήδη γνωστό το σχολείο μας απασχολεί το διαινισμένο κτηριακό πρόβλημα, και έχει γίνει η δίκη εναντίον του Δήμου με το σχολείο μας να κερδίζει. Ο δήμος άσκησε έφεση και τώρα το δικαστήριο είναι την Τρίτη αλλά η Σχολική Επιτροπή του Σχολείου μας δεν υπογράφει για την εξουσιοδότηση του δικηγόρου του σχολείου μας ώστε να …….
εκπροσωπηθεί το σχολείο μας. Έτσι κινδυνεύουμε να γίνει η δίκη ερήμην μας και να δικαστούμε χωρίς δικηγόρο. ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να εκπροσωπηθούμε!
Επειδή δεν υπογράφει ο υπεύθυνος σχολικής επιτροπής το σχολείο μας αποφάσισε να….καλέσει σε δημόσιο διάλογο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 9:00 π.μ. στην Πλατεία Κοραή (έξω από το Δημαρχείο) τους καθηγητές, τον δήμαρχο, τα μέλη της σχολικής επιτροπής και τις μαθήτριες!Φυσικά δεν έκανε τίποτα.

Θα διαμαρτυρηθούμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Είναι απαράδεκτο να μας στερούν το δικαίωμα της εκπροσώπισης. Πρόκειται για μία σύσσωμη προσπάθεια να ζητήσουμε το αυτόνοητο !!!

Θέλουμε να του δωθεί η δημοσιότητα και οι διαστάσεις που του αξίζουν.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σχολείου και την άποψη των μαθητριών στο μαθητικό blog : http://ralleiogaeiforo.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. ΑΘΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

    Από το 1968 ο Δήμος Πειραιά πολεμά να υφαρπάξει την ακίνητη περιουσία του Ραλλείου Σχολείου. Σήμερα στα τέλη του 2010 ο αγώνας τους συνεχίζεται. Τότε ήταν ο Σκυλίτσης. Μετά ΠΟΙΟΙ; Τότε ήταν η χούντα. Τώρα ΠΟΙΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    Reply
  2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ

    Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *