Για τον Δήμο της Αθήνας Λαζόπουλος-Κιμούλης

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις…

αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, οργώνει από τώρα την περιφέρεια, με σκοπό την αναζήτηση υποψηφίων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων τα οποία θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία για τους μεγάλους δήμους. Για την Αθήνα υπάρχουν πληροφορίες που επιμένουν οτι μπορεί να υποστηριχθεί καλλιτέχνης. Μάλιστα, ορισμένοι διακινούν και δύο ονόματα ηθοποιών, που έχουν καλές σχέσεις με τον Αλέξη Tσίπρα, απήχηση στην κοινωνική βάση άλλων κομμάτων, καθώς και επικοινωνιακό χάρισμα.

Πρόκειται για τους Λάκη Λαζόπουλο και Γιώργο Κιμούλη, οι οποίοι με βάση τους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου, μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν τη στόχευση, για την προώθηση μιας υπερκομματικής υποψηφιότητας, που είχε τις προϋποθέσεις να προσελκύσει ψηφοφόρους ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης. Στο πλαίσιο αυτό, περνούν σε δεύτερο πλάνο οι σκέψεις για μια καθαρά πολιτική υποψηφιότητα (είχε ακουστεί μεταξύ άλλων το όνομα της Ρένιας Δούρου).

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *