ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μεταβιβάζει την λαϊκή εντολή που του δόθηκε από τον λαό, και που σκοπό είχε να εφαρμόσει το πρόγραμμα που εξήγγειλε τότε στο ΔΝΤ .

Δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να κάνει κάτι τέτοιο.

Το ρίσκο που παίρνει είναι μεγάλο, και αφόρα την ενότητα του έθνους ,και την περαιτέρω επιβίωση κυριολεκτικά του ελληνικού λαού, στην μεγάλη του πλειοψηφία

Η προσπάθεια δεν είναι να μην χρεοκοπήσει ο λαός ,γιατί με τα μετρά που του επιβάλει αυτό είναι εξασφαλισμένο . Η προσπάθεια είναι να στηρίξει και να βάλει πλάτη να σταθεί στα πόδια του το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει αρχίσει να καταρρέει και του…..
.

όποιου εκπρόσωπος είναι .

Λειτουργεί επίσης ως δούρειος ίππος των ΗΠΑ μέσα στην Ελλάδα, και ο απώτερος σκοπός του είναι να δημιουργήσει ευρύτερο πρόβλημα στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα

και στην νομισματική σταθερότητα του.

Δεν κόπτετε όπως λέει για τον λαό, αλλά το ενδιαφέρον του είναι εστιασμένο στην εξυπηρέτηση του υπερατλαντικού (συμμάχου) και όχι μονό

Κάνουν τραγικό λάθος αυτοί που τον υποστήριζoυν τώρα επειδή τυχαίνει να συμπίπτει

ένα μέρος του σχεδίου του με τα δικά τους συμφέροντα .Θα τους πουλήσει και αυτούς και τότε και η δίκια τους ζημια θα είναι ασύγκριτος μεγαλύτερη από τα πρόσκαιρα κέρδη που αποκομίζουν τώρα .

Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.

Έχει κρατήσει ο ίδιος για επτά μήνες, και εξακολουθεί να κρατά ,και το υπουργείο εξωτερικών (προφανώς δεν το κάνει από βίτσιο )

Συζητά και χειρίζεται όπως αυτός θέλει, ύψιστα εθνικά θέματα με αρχηγούς κρατών

και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, και κάνεις μας δεν ξέρει τι συζητάνε και που το πάει.

Είναι ύψιστο εθνικό καθήκον αυτή την στιγμή, όσοι δεν έχουν σχέση με τα σχεδία του, αρχηγοί άλλων κομμάτων, υπουργοί και βουλευτές ,που διαφωνούν μαζί του να διαχωρίσουν τη θέση τους, για να μην γίνουν κοινωνοί στην μελανότερη σελίδα της

μεταπολεμικής ιστορίας της χωράς .

Οδηγεί την χώρα και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, και θα έρθουν και τα χειροτέρα με το αιτιολογικό (ε μικρή χώρα είμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι)

Η χωρά δεν είναι ούτε μικρή ούτε φτωχή, μικρή και φτωχοί πολιτικά, αλλα και σαν άνθρωποι, είναι αυτοί που την κυβέρνησαν τόσα χρόνια, και την οδήγησαν σκόπιμος σε αυτή την κατάσταση, για να προσπαθήσουν να περάσουν κατ αυτό τον τρόπο τα βρώμικα σχεδία τους, με την όπως νόμιζαν και είχαν σχεδιάσει συναίνεση του λαού.

Ο λαός είναι υποχρεωμένος από το σύνταγμα να μην δεχτεί να εφαρμόσει, και να ανατρέψει αυτά τα μετρά που προσπαθούν να του επιβάλουν, και που συνιστούν ωμη βία εναντίον του ελληνικού λαού, εφαρμόζοντας την ακροτελευτια διάταξη του άρθρου 120 (Παράρτημα) του συντάγματος και της παραγράφους,2 , 3 και 4.

Έτσι η αλλιώς ο λαός έχει χρεωκοπηση, και δεν έχει τίποτα χειρότερο να φοβηθεί

Τι περισσότερο να χάσει, ας κρατήσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια μας

ακολουθώντας τα αχνάρια των προγονών μας

Λογικές του τύπου, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, που προσπαθούν να τις επιβάλουν σαν δίκες μας σκέψεις τα ΜΜΕ δεν χωράνε

αυτή την στιγμή. Ποτέ δεν υπερίσχυσαν αυτές οι λογικές στην συνείδηση του ελληνικού λαού, αν αυτές υπερίσχυαν θα είμαστε ακόμα υπόδουλοι στους τούρκους

Αλήθεια πως δέχεται αυτός να είναι σκιώδης πρωθυπουργός της κυβέρνησης του ΔΝΤ εάν δεν υπάρχουν και απώτεροι στόχοι; (φαίνεται αρέσκετε να υποδύεται τον ρολό του πρωθυπουργού)

Αυτή την υστάτη στιγμή για το έθνος και για τον ελληνισμό, κατεβάζουμε της κομματικές σημαίες υψώνουμε την ελληνικη και ενωνομαστε για τον κοινό σκοπό

Μετά έχουμε χρόνο να φλυαρήσουμε και να τσακωθούμε μεταξύ μας

Τώρα όμως ο στόχος είναι κοινός

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ

ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.

Παράρτημα

ΤΜΗΜΑ Δ’

Ακροτελεύτια διάταξη

ΑΡΘΡΟ 12Ο

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.

Αθήνα 2ΟΟ1

Ο Πρόεδρος της Βουλής

Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης

sdetgsdgds

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *