Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Μπέκαμ!

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ δεν θα συνεχίσει στους αγωνιστικούς χώρους όπως έγινε γνωστό τόσο από τη FIFA όσο και από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας…
Σε ηλικία 38 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος διεθνής τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας. Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια για το αγγλικό ποδόσφαιρο μετά απο την αποχώρηση του μέντορα του Μπέκαμ, Σέρ Άλεξ Φέργιουσον.

Έτσι, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι πρωτευουσιάνοι για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Μπέκαμ έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο Κύπελλα Αγγλίας, 4 Community Shields, ένα Champions League και ένα Διηπειρωτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν και ένα Σούπερ Καπ με την Ρεάλ, δύο πρωταθλήματα στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ένα πρωτάθλημα στην Λιγκ 1 με την Παρί ενώ έχει και 115 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας.

Ένα μικρό κομμάτι της δήλωσης του Αγγλου Σούπερ Στάρ.

«Είμαι ευγνώμων στην Παρί που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω, όμως νιώθω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω την καριέρα μου. Όσο είμαι ακόμη στην κορυφή».

exelixeis.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *