Συνεχίζεται το σαφάρι για στόπερ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες, ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα του κεντρικού αμυντικού και να προχωρήσει τον μετεγγραφικό προγραμματισμό του. Οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να κάνουν την τελευταία του προσπάθεια για τον Μικαέλ Σιανί, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σέρχιο Σάντσες φέρεται να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» μελετάει και άλλες περιπτώσεις παικτών, για τη συγκεκριμένη θέση και είναι έτοιμο να κλείσει το θέμα για τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ, το προσεχές χρονικό διάστημα. Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον και εναλλακτική επιλογή, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχουν τελειώσει οι περισσότερες μετεγγραφές, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Τέλος, στασιμότητα επικρατεί στις υποθέσεις των Χάρη Μαυρία και Μεχντί Αμπέντ. Ο Παναθηναϊκός είχε τις πρώτες επαφές με τις Σάντερλαντ και Νιούκαστλ αντίστοιχα, όμως δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί τους, για την απόκτηση των δικαιωμάτων των δυο ποδοσφαιριστών. Δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες υποθέσεις να επανέλθουν στο προσκήνιο, μετά το τέλος της υπόθεσης του κεντρικού αμυντικού.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *