Η “έκπληξη” Πάγκαλου για Βενιζέλο-Λοβέρδο

Εδώ και αρκετό καιρό, και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε όντως αποφασίσει να μην είναι και πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος, επιλέγοντας να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη διεθνούς κινητικότητας μέσω της προεδρίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δείχνει να ανήκει σε εκείνους που επιδιώκουν μια δεύτερη υποψηφιότητα, απέναντι στον…..
Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν συμφωνεί με την αμαχητί παράδοση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στον έτερο αντιπρόεδρο, και οι κινήσεις του, καθώς και όσα λέει, οδηγούν πέρα από κάθε αμφιβολία στην εξαγωγή του συγκεκριμένου συμπεράσματος.

Όπως για παράδειγμα σήμερα το πρωί στο Mega, και την εκπομπή του Μανώλη Αναγνωστάκη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, όπου παραδέχτηκε ότι τον εξέπληξε η πολιτική σύμπραξη του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Λοβέρδο, στη βάση όσων είχαν προηγηθεί μεταξύ τους το προηγούμενο διάστημα.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επανέλαβε ακόμη ότι η εκλογή της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γίνει από τη βάση του Κινήματος, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος, αλλά και επιβάλλει η πολιτική τάξη.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η επόμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που θα πρέπει να προκύψει μετά από εκτενή διάλογο και αποσαφήνιση των θέσεων του Κινήματος για μια σειρά από κομβικής σημασίας ζητήματα, θα πρέπει να δεσμευτεί για την πραγματοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά την κατάργηση του σταυρού προτίμησης στον καινούριο εκλογικό νόμο που θα πρέπει να προκύψει.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *