Δημοσίευση ισολογισμών; Πλέον και στο διαδίκτυο και πολύ πιο οικονομικά.

Με βάση τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) εφεξής δεν είναι υποχρεωτική η δημοσίευση ισολογισμών σε έντυπες εκδόσεις οικονομικού ή πολιτικού περιεχομένου αλλά παρέχεται η δυνατότητα σε εταιρείες με μορφή Α.Ε και Ε.Π.Ε. της ανάρτησης των δημοσιεύσεων πράξεων και στοιχείων στο internet.

Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα απλή και οικονομική και …
δεν απαιτεί την δημιουργίας ενός web site για τον σκοπό αυτό αφού η κατοχύρωση ενός domain name και ενός συνήθως δωρεάν χώρου φιλοξενίας είναι υπεραρκετή για να δημοσιεύσουν οι εταιρείες τον ισολογισμό τους.

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν μόνο στο οικονομικό σκέλος αφού η δημοσίευση στο διαδίκτυο είναι συνεχής και αδιάλειπτη ενώ με την προσθήκη των κατάλληλων meta tags, μια απλούστατη διαδικασία του 1 λεπτού μπορεί ο καθένας με το όνομα της επιχείρησης και μέσω του google να έχει άμεση πρόσβαση στον ισολογισμό της εταιρείας για την οποία ενδιαφέρεται να μάθει τα οικονομικά της δεδομένα.

Αυτό συντελεί στην διαφάνεια των οικονομικών και στην πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η όλη διαδικασία όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος της dreamweaver.gr κος Θανάσης Δαβαλάς ολοκληρώνεται μέσα σε μια ολογόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *