Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ…

Η Προφητεία του Γέροντα που χαμογέλασε ώρα μετά τον θάνατο του !

Ένα συγκλονιστικό βίντεο του χαρισματικού Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού που συγκλονίζει και προβληματίζει ταυτόχρονα. Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Όπως διαβάζουμε στο pentapostagma.gr τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Μη φοβηθείτε! Το χέρι του Θεού και η σκέπη της Παναγίας μας είναι πάνω από την Ορθόδοξη μικρή μας Ελλάδα και Κύπρο! Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας!

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός κοιμήθηκε στο Άγιο Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ.

Mετά από αρκετή ώρα νεκρός εδώ

Χαμογέλασε με ένα θαυμαστό παραδεισένιο χαμόγελο

Δείτε το συγκλονιστικό Βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *