Η αλητεία και η ασχετοσύνη του ΤΖΗΜΕΡΟΥ …ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !

Η αλητεια και η ασχετοσυνη του ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ……ΤΟΝ ενημερωνουμε λοιπον οτι ολοι οι μαθητες λυκειου σε ολη την ελλαδα στην Β λυκειου στο μαθημα της οργανικης χημειας σελιδα 17 διδασκονται τα εξης” το μονοξειδιο του ανθρακα CO ,o αποκαλουμενος (σιωπηλος δολοφονος )..ειναι αεριο αχρωμο ,αγευστο,αοσμο,.. δεσμευει την….
αιμογλοβινη του αιματος και ετσι εμποδιζει τη μεταφορα του αιματος στους ιστους ,προκαλωντας τον θανατο.” και ποιο μπροστα στη σελιδα 5 γραφει οτι το μονοξειδιο CO ειναι προιον ατελους καυσης του ανθρακα..

ΑΡΑ η κουβεντα εγινε στα ελληνικα σχολεια για τους κινδυνους αυτους και τα παραδειγματα των μαγκαλιων με τις θανατηφορες αναθυμιασεις ειναι παμπολλα ..ομως εδω προκειται για μια κακια στιγμη στην οποια προφανως οδηγηθηκαν οι ΑΤΥΧΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ..οποτε οδηγηθηκαν πολλα χρονια πισω στην εποχη του μαγκαλιου ..οπως οδηγειται πισω απο τα θανατηφορα μνημονια ολη η ελληνικη κοινωνια ..σημασια εχει ενα πραγμα ..οτι αν δεν ειχαμε μνημονια και φτωχεια ..τα παιδια μας ουτε θα ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΛΙ ..ο λαος πρεπει αμεσα να δειξει την περιφρονηση του προς τους δυναστες που μας κυβερνουν ..και να μην περιμενει απο αυτους που γεννησαν την κριση να βρουνε λυσεις. ..ειναι λυπηρο να την πληρωνουν νεεοι ανθρωποι ..η να εγκαταλειπουν την ελλαδα

Αναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *