Παίρνουν πίσω τα περί “επιτροπείας” της Ελλάδας

Τηλεφωνική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε από τις Βρυξέλλες, με στόχο την ενημέρωση των μελών της κυβερνητικής επιτροπής στην Αθήνα.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Επικρατείας Ηλ. Μόσιαλος, η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης
Από την Αθήνα συμμετείχαν όλοι οι ….
κορυφαίοι υπουργοί.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η διαπραγμάτευση και η συζήτηση, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του ότι μετά την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης τροποποιήθηκε η πρόβλεψη του προσχέδιου της Συνόδου Κορυφής για “μόνιμη εποπτεία” της Ελλάδας.
Στο κείμενο θα είναι ξεκάθαρο ότι τις αποφάσεις θα τις παίρνει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα έχει “τεχνική βοήθεια” από αξιωματούχους της τρόικας.
Τέλος, ο κ.Βενιζέλος ενημέρωσε δύο φορές κατά διάρκεια της συνεδρίασης τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για την εξέλιξη των θεμάτων.

http://news247.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *