Χρυσό φακελάκι για αποκλειστική νοσοκόμα στην Κρήτη – Επιχειρηματίας την εξασφάλισε πριν ξεψυχήσει

Την ευγνωμοσύνη του για τις υπηρεσίες που του προσέφερε μια αλλοδαπή αποκλειστική νοσοκόμα τις τελευταίες του ώρες έδειξε λίγο πριν το θάνατό του γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στην Κρήτη. Ο ηλικιωμένος άνδρας φρόντισε να την εξασφαλίσει δίνοντας εντολή δυο μέρες πριν πεθάνει να της παραδοθεί μια χρυσή … επιταγή των 55 χιλιάδων ευρώ…
Η απίστευτη αυτή η ιστορία ήταν γνωστή μονάχα σε τρία άτομα. Τον γαλαντόμο επιχειρηματία, την ευπαρουσίαστη 40χρονη αλλοδαπή νοσοκόμα και τον δικηγόρο, ο οποίος είχε την αποστολή να δώσει τον φάκελο με την επιταγή στην νοσοκόμα. 

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Πατρίς μέσα στο φάκελο έκτος βέβαια από την επιταγή υπήρχε κι ένα σημείωμα, για το οποίος όμως κάνεις δεν έμαθε τι έγραφε, έκτος από τον συντάκτη και τον παραλήπτη του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας με το θάνατο του δενεξασφάλισε μονάχα τη νοσοκόμα, αλλά και άλλα άτομα του περιβάλλοντός του, με τα οποία δεν είχε συγγενική σχέση… Ο ίδιος έχοντας ξεπεράσει τα 80 χρόνια, δημιούργησε στη διάρκεια της ζωής του μια περιουσία η οποία σύμφωνα με άτομα που την διαχειρίζονταν, ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. 

Έκτος από τους συγγενείς του, οι οποίοι κληρονόμησαν την μεγάλη αυτή περιουσία, τυχερή στάθηκε και η σύντροφος του, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του για χρόνια, μέχρι και πριν από λίγο καιρό.
Έγκυρες πήγες από το περιβάλλον της συντρόφου του επιχειρηματία αναφέρουν ότι της κατατέθηκε στον τραπεζικό της λογαριασμό – και πάλι από τον άνθρωπο που είχε παραδώσει το φάκελο στη νοσοκόμα – το χρηματικό ποσό των 785 χιλιάδων ευρώ! 
Δεν ΄ήταν όμως μονάχα αυτό το τελευταίο δώρο του υπερήλικα επιχειρηματία. Αρκετό καιρό πριν, κι ενώ ακόμα η κρίση δεν είχε επηρεάσει τους κατοίκους της Κρήτης, ο ίδιος της αγόρασε διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο πόλης της Κρήτης, η αξία του οποίου έφτανε τις 400 χιλιάδες ευρώ.
prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *