Φέρτε την αγάπη και τη θετικότητα στη ζωή σας!

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως αν ψάχνετε να προσελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας, εκείνη θα έρθει όταν νιώσετε την αυτο-αποδοχή και την αυτο-αγάπη. Πώς όμως θα φτάσετε εκεί;

Στον απόηχο ενός δύσκολου χωρισμού, ξεκινήστε να παίρνετε μέτρα για τον εαυτό σας, να τον προστατεύετε από τις στεναχώριες και τους θυμούς και να γεμίζετε αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μετά από ένα χρόνο, από τη λήψη αυτών των βημάτων, θα αισθάνεστε γεμάτη αγάπη κάθε μέρα. Λαμβάνοντας αυτά τα βήματα θα δείτε τεράστιες αλλαγές για εσάς σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Θα νιώσετε πιο ελκυστική, θα έχετε πολλές στιγμές χαράς, θα αισθάνεστε πιο ζωντανή και δεν θα ανησυχείτε για τίποτα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά βιβλία και άρθρα που συνδέονται με το πώς μπορείτε να προσελκύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ακόμα πιο καλά νέα: μπορείτε να λάβετε ορισμένα μέτρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης απέναντί σας.

Με άλλα λόγια, η αγάπη στη ζωή σας, θα έρθει πρώτα, μέσω της αγάπης του εαυτού σας. Εδώ είναι μερικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτή την κατάσταση.

Γνωρίστε τη δύναμη των λουλουδιών..
Αποστάγματα λουλουδιών υπόσχονται να φέρουν ενέργεια στη ζωή σας και να θεραπεύσουν τις καρδιές σας. Ορισμένα λουλούδια μπορούν να ανυψώσουν το πνεύμα και να αποκαταστήσουν τον ενθουσιασμό για αγάπη, ενώ άλλα θα βοηθήσουν την καρδιά να θεραπευτεί, να συγχωρέσει και να δημιουργήσει δεσμούς για αιώνια αγάπη.

Νιώστε τη μαγεία των κρυστάλλων..
Ορισμένοι κρύσταλλοι όπως το τριαντάφυλλο, ο μαλαχίτης και ο αμέθυστος μπορούν να μαγνητίσουν την αγάπη στο περιβάλλον σας. Η τοποθέτηση τους σε συγκεκριμένα μέρη στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει και να φανερώσει την ενέργεια της αγάπης που ψάχνετε.

Παίξτε μουσική..
Ορισμένα μουσικά όργανα αποτελούν ισχυρό εργαλείο για τον καθαρισμό της ενέργειας, φέρνοντας σε αφθονία την αγάπη και θεραπεύοντας την καρδιά. Στο σπίτι σας, παίξτε μουσική αν είναι δυνατόν πολλές φορές την ημέρα για να φέρετε ενέργεια στο χώρο σας.

Συγχωρέστε ξανά και ξανά..
Αυτό ισχύει και για αγάπες του παρελθόντος και για τους εαυτούς σας. Ξεκινήστε από τις σχέσεις που απέτυχαν. Απομακρύνετε τα συναισθήματα του θυμού και της αρνητικότητας, γιατί δεν ωφελούν καθόλου την πορεία σας. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, τα μαθήματα διαλογισμού, μπορούν να σας μάθουν να συγχωρείτε, βαθιά και με τρόπο βιώσιμο. Θα μπορέσετε να απελευθερώσετε παλιά πρότυπα σκέψης και παράπονα που σας εμποδίζουν να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Οι παραπάνω συμβουλές έχουν στόχο να σας κάνουν να λατρέψετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Τότε και μόνο τότε θα έχετε βρει την αληθινή αγάπη.

post4life.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *