Όποιος την νύχτα περιπατεί ….Και το εμβόλιο του ΑΡΑΠΗ !!!

Πάμπολλες οι ανοχές μας στην νέα διοίκηση του Καλλικρατικού μας δήμου και κυρίως στην πολύπαθη κοινότητα Αμπελακίων μα τώρα έως εδώ….
Κανείς δεν μπορεί και δεν θα μείνει στο απυρόβλητο όσο συμπαθής κι αν μας είναι, γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει με την νοημοσύνη και κυρίως με τα μεροκάματα των «εθελοντών».

Σε ανεξάρτητο κρατίδιο της…
Σαλαμίνας έχει καταφέρει με ποικίλους τρόπους o αντιδήμαρχος Παπαθεοχάρης το Αμπελάκι και τα Σελήνια .
Όπως αναφέραμε ο παραπάνω ο αντιδήμαρχος έχει εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη του δημάρχου «κατά δηλώσεις του» και αυτός προσλαμβάνει εθελοντές και τους λέει ότι θα τους πληρώνει από την τσέπη του αλλά δυστυχώς εδώ και τόσους μήνες κανείς τους δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος .
Δεν μπορεί να απειλεί τον «εθελοντή» πως θα τον διώξει αν δεν χτυπάει… άκουσον, άκουσον κάρτα κανονικά και κυρίως αν απαιτεί τον «εθελοντικό» και κυρίως πενιχρότατο μισθό του. Δεν μπορείς να λες ως αιρετός πως Εγώ είμαι απόλυτος άρχοντας εδώ κι Εγώ κάνω ότι θέλω ο δήμος είμαι Εγώ κι όποιος διαφωνεί θα τον αλλάζω.
Θέλω να πω στον απόλυτο άρχοντα των Αμπελακίων πως σε 15 μέρες έρχονται Χριστούγεννα και μπορεί σε Αυτόν να μην λείψει ΤΙΠΟΤΑ και χαίρομαι γι’ αυτό πάντα το σπίτι σου γεμάτο, ΔΕΝ μπορείς όμως να προσβάλεις ΔΕΝ μπορείς όμως να απειλείς τους όποιους «εθελοντές» μέρες που ‘ρχονται. ΕΩΣ ΕΔΩ και μη παρέκει, μάζεψε τα μυαλά σου που πήρανε αέρα γιατί σήμερα είσαι, αύριο αν είσαι εμένα να με χ…..ς θα κάνω ότι περνάει απ’ το χέρι μου να ενημερώσω τους ψηφοφόρους σου το πόσο νούμερο είσαι. ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ…..

dhmotikhkaramouza.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *