Τα νεα κινητρα για τις αποδειξεις

Ειναι γνωστο σε ολους οτι εχουμε γινει εμεις οι λογιστες και εφοριακοι του ανικανου μας κρατους,μαζευουμε τις αποδειξεις εμεις για αυτο,αυτο το εχουμε μονο για να τρωει.

Νεα κινητρα θα δωσει το γνωστο σε ολους υπουργειο ΔΝΤονομιας για να μαζευουμε πιο πολλες αποδειξεις,εμαθα οτι καποια απο αυτα τα κινητρα ειναι τα παρακατω…..Μισθωτοι
Οσοι δεν μαζεψουν περισσοτερες αποδειξεις…θα τους κοψουν αλλο ενα 50% απο τον μισθο τους,θα αναγκαστουν να τρωνε τις αποδειξεις που ειχαν μαζεψει σε δημοσια θεα σε ριαλιτυ σοου στα καναλια.

Στο ποδηλατο χωρις σελα που εδιναν παλιοτερα τωρα θα προστιθεται ενας δονητης,με μπαταρια φυσικα για οικολογικους σκοπους,ο οποιος θα μας θυμιζει να ζηταμε αποδειξη παντα.

Οσοι συλλαμβανονται να μην ζητανε αποδειξεις,θα τοποθετουνται σε μια ταβλα ξυλινη και θα καθεται επανω τους ο Παγκαλος για 1 ωρα την ημερα,σε υποτροπη του αδικηματος θα καθεται επανω τους,και ο Βενιζελος.
Συγχρονως θα ακουνε ειδικα αποσπασματα απο οτι μαλακια εχουν πει και οι δυο τους.
Ε…ποσο να αντεξεις!!!

Οσοι αδιαφορουν τελειως και δεν ζηταν αποδειξη θα κλεινονται σε εναν ειδικο θαλαμο και θα βλεπουν σε βιντεο ολες τις προεκλογικες υποσχεσεις του διαχειριστη μας,με αυτον τον τροπο θα εχουν γερασει μεσα στον θαλαμο,αυτο λεγεται τιμωρια αντι των ισοβιων.

Οι συνταξιουχοι που η δεν παιρνουν αποδειξεις,η δεν εχουν λεφτα να παρουν αποδειξεις,
θα καταδικαζονται να περνανε 9 ωρες την ημερα περιμενοντας να εξυπηρετηθουν στο τοπικο τους ικα,εναλλακτικη τιμωρια ειναι το κυανειο που τους εδιναν σε υγρο να το παιρνουν σε χαπακι χρωματιστο ωστε να νομιζουν οτι ειναι καραμελλες m&m’s.

Tελος και επειδη και σας βαρεθηκαμε σαν λαο,και μας τα εχετε πρηξει,και αναγκη εχουμε απο λεφτα γιατι οσα ειχατε τα φαγαμε,αρχιζει και το νεο επαναστατικο μετρο.

Θα μπορειτε ολοι που σαν λειπουν αποδειξεις για να μην καθεται επανω σας ο Παγκαλος και ενιοτε ο Βενιζελος……..
Να τις αγοραζετε απο την τοπικη σας εφορια,σε τιμη 10 πλασια της τιμης της αποδειξης.

Οχι μαλακες ειμαστε?

Harry Tsopanos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *