Σκουρλέτης: Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα της διαπλοκής

«Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της διαπλοκής» ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τον παρατεταμένο θόρυβο που έχει προκαλέσει η επίμαχη δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη για το θέμα.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αμφισβήτησε ότι η κυβέρνηση είναι σε πορεία εξόδου από το μνημόνιο, διερωτώμενος «ποιους νόμους σκοπεύει να καταργήσει; είσαι σε πορεία εξόδου όταν η τρόικα σού θέτει συγκεκριμένα μέτρα όπως οι ομαδικές απολύσεις και η ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη; Είναι προαπαιτούμενα μνημονιακά. Δεν υπάρχουν δεδηλωμένοι στόχοι της κυβέρνησης».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι «πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ λένε για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, μήπως απευθύνουν μήνυμα στον κ. Σαμαρά; Μήπως είναι επανάληψη της υπόθεσης Παπανδρέου που κατέληξε στον Παπαδήμο;»

«Η χώρα έχει ανάγκη ισχυρής κυβέρνησης για να μας βγάλει από τα μνημόνια και από την κρίση. Θα θέσουμε το θέμα διαγραφής το μεγαλύτερου χρέους, διαμορφώνοντας συμμαχίες», υποστήριξε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *