Στο ελληνικό Δημόσιο το πατρικό σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου

Στην κυριότητα του ελληνικού δημοσίου περνάει το πατρικό σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου στον Κορυδαλλό αφού χθές το απόγευμα δεν εμφανίστηκε κανένας υποψήφιος αγοραστής… στον πλειστηριασμό που έγινε στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας. Το Δημόσιο έχει προθεσμία ενός μηνός για να αποδεχτεί ή όχι το ακίνητο.

Το ελληνικό δημόσιο γίνεται ιδιοκτήτης του σπιτιού, αφού βγήκε στον …..
πλειστηριασμό με πρώτη προσφορά τα 664.000 ευρώ. Ουδείς όμως αγοραστής εμφανίστηκε για να χτυπήσει το ακίνητο στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας. Έτσι, η απουσία ενδιαφέροντος οδήγησε στην κατοχύρωση του ακινήτου στο δημόσιο, που έχει ένα μήνα για να το αποδεχτεί.
Το φύλλο πλειστηριασμού περιγράφει το οικόπεδο που εκτείνεται σε 690 τ.μ στη διασταύρωση των οδών Εκτορος και Διογένους στον Κορυδαλλό. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν παλαιά κτίσματα συνολικού εμβαδού 267,8 τ.μ, αντικειμενικής αξίας 365.960 ευρώ και εμπορικής 839.000 ευρώ
Ο τραγουδιστής πάντως θα κάνει κι άλλες νομικές ενέργειες. Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του Γρηγόρης Μεντής, δεν έχει τελεσιδικήσει καμία υπόθεση του κ. Βοσκόπουλου. Ωστόσο, το ελληνικό δημόσιο έχει κατασχέσει ήδη πέραν του ακινήτου στον Κορυδαλλό άλλα πέντε ακίνητα του τραγουδιστή καθώς επίσης και όλα τα πνευματικά του δικαιώματα για τις μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσε…

star.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ!ΕΝΑΣ ΛΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ!ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΣΟΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΒΑΡΟΤΙ. ΕΛΕΟΣ!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ………Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ……..Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ….!!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ , ΚΡΥΨΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ……..!!!!!!!!!!!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ……….!!!!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΜΟΓΙΑ …..ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…….!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *