“Όπλο η ψήφος”


«Οι εργαζόμενοι έχουν ένα όπλο. Ή θα το βάλουν στον κρόταφό τους ή θα το
στρέψουν εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ», τόνισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ,
Α. Παπαρήγα, μιλώντας σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι.

   
Η κα Παπαρήγα προέβλεψε ότι μετά τις εκλογές θα έρθουν και άλλα, πιό
σκληρά μέτρα και κάλεσε τους εργαζόμενους να
εναντιωθούν στα δύο μεγάλα
κόμματα και να τα «τσακίσουν με το βόλι που γράφει ΚΚΕ».

   
Σήμερα, η γγ του ΚΚΕ επισκέφθηκε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Ο κ. Παπανδρέου
κατηγορεί για συντεχνιασμό αυτούς που δεν θέλουν να χάσουν τα τελευταία
ίχνη των κατακτήσεων και θέλουν να έχουν δικαίωμα να ζήσουν καλύτερα,
ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε περήφανοι που υπερασπιζόμαστε τα
δικαιώματα των εργατοϋπαλλήλων, της φτωχής αγροτιάς, των
αυτοαπασχολούμενων».

   
Αναφερόμενη στο θέμα της περαίωσης η κα Παπαρήγα ζήτησε από την
κυβέρνηση να την πάρει πίσω και σημείωσε ότι «είναι ντροπή να
εκμεταλλεύεστε έτσι τους ανθρώπους με τα μικρομάγαζα και να φτάνετε να
στέλνετε περαίωση και στους μισθωτούς που δουλεύουν με τα μπλοκάκια.
Τέρμα οι ελιγμοί, εδώ και τώρα πάρτε την πίσω».
ΑΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αληθεια πιστευεις οτι ο Ελληνικος λαος θα αλλαξει και θα γινει υπευθυνος και ενεργος ; Ποιοι ; Ολοι αυτοι που τρεχανε πισω απο τα κομματα για διορισμο ; Κι αυτοι δυστυχως ειναι η πλειοψηφια.

    Reply
  2. PREDATORUS

    ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ!!

    ΓΙΑ ΤΟ ΄46-΄49 ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ!!

    ΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΝΕ ΤΗΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ '46-'49 ;

    Reply
  4. PREDATORUS

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΞΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΑΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

    ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ???
    ΜΟΝΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!!

    ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ 13 ΚΑΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ (ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΝΑΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΠΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ).

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑ;Σ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    50% ναι 50% !!!! ΑΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
    ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ αεριστες ….
    ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 8.54, ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΣ΄ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?
    ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ¨Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΩ¨

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Οι πρώτες 5 ομάδες του περσινού πρωταθλήματος περνάνε στην Β Εθνική. Δικαιολογημένος ο πανικός τους ….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ???????ΟΥΤΕ ΤΗ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΕ Η ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….. ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥΣ????? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ
    Τ ΑΚΡΑ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ….ΑΣΕ..ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟ
    ΜΑ ΑΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ
    ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΣΟ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Λίγες ημέρες έμειναν πριν τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές του 2010. Γιατί να πάω να ψηφίσω; Και αν τελικά πάω, γιατί να ψηφίσω Λαϊκή Συσπείρωση;

    •Γιατί η αποχή είναι σιωπηλή ανοχή και έμμεση συνενοχή στο έγκλημα που γίνεται σε βάρος μου και σε βάρος του ελληνικού λαού γενικότερα. Όταν βλέπεις ένα έγκλημα να διαπράττεται μπροστά σου και δεν αντιδράς τι είσαι; Δεν είσαι συνένοχος; Ας αναλάβουμε όλοι λοιπόν τις ευθύνες μας. Η αποχή, η απάθεια ή ηττοπάθεια άλλωστε τους βολεύει. Δεν θέλουν πολιτικά σκευτόμενους ή ενεργούς πολίτες. Τους βολεύει να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς…
    •Γιατί στο εκβιαστικό δίλημμα του πρωθυπουργού “ή ΠΑΣΟΚ ή το χάος” επιλέγω την αντίσταση…
    •Γιατί οι αυτοδιοικητικές εκλόγές δεν είναι ούτε για το παγκάκι, ούτε για το πεζούλι. Είναι καθαρά πολιτικές εκλογές για τοπικές κρατικές δομές (βλέπε Καλλικράτης, για τον οποίο κανείς -πλην του ΚΚΕ- δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μας εξηγήσει τι είναι)…
    •Γιατί το ΚΚΕ δεν μεταμφιέζεται πίσω από βιτρίνες, πίσω από ανεξάρτητους δήθεν υποψηφίους, πίσω από ιλουστρασιόν φυλάδια. Ξέρεις τι ψηφίζεις. Είναι ειλικρινές μαζί σου. Σέβεται, τόσο το ίδιο (την πολιτική του ταυτότητα-θέσεις-ιστορία) όσο και εσένα (ως πολιτικό ον)…
    •Επίσης ξέρεις ότι το ΚΚΕ θα είναι δίπλα σου με αγώνες και μετά τις εκλογές. Γιατί το ΚΚΕ δεν σε “θυμάται” κάθε 2 ή 4 χρόνια. Το ΚΚΕ είναι στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αγώνων, παντός καιρού και ανεξαρτήτως συνθηκών, καιρικών, πολιτικών, κλπ κλπ…
    •Γιατί στα δυσκολότερα που έρχονται, η δύναμη στο ΚΚΕ είναι δύναμη σε σένα. Είναι η καλύτερη εγγύηση ώστε να μπορέσει το λαϊκό κίνημα να αντισταθεί και να διεκδικήσει από καλύτερες θέσεις. Είτε στο δήμο, είτε στην περιφέρεια, είτε στο εργοστάσιο, το αμφιθέατρο, την σχολική αίθουσα και παντού…
    Για αυτούς λοιπόν -και πολλούς άλλους- λόγους, Λαϊκή Συσπείρωση! Και από την επόμενη μέρα, μαζί και στους αγώνες!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Πέντε στους δέκα Ρουμάνους εκτιμούν ότι η ζωή στη χώρα τους ήταν καλύτερη υπό το κομμουνιστικό καθεστώς απ' ότι τώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
    "Οι μισοί από τους ερωτηθέντες λένε πως η ζωή στη Ρουμανία ήταν καλύτερη πριν από το Δεκέμβριο του 1989, το 23% θεωρεί ότι ήταν χειρότερη και το 14% πως ήταν παρόμοια", διευκρινίζει το ρουμανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τα Εγκλήματα του Κομμουνισμού και Μνήμης της Εξορίας (IICCMER) που δημοσιεύει αυτή τη δημοσκόπηση μαζί με το ινστιτούτο CSOP.

    Σύμφωνα με το IICCMER η έρευνα "δεν μπορεί να αναγνωσθεί μονομερώς ως ένδειξη και μόνο μιας νοσταλγίας για το κομμουνιστικό καθεστώς", ενώ η οικονομική κρίση που πλήττει αυτή τη στιγμή τη Ρουμανία είναι επίσης ένα “εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο” που εξηγεί τα αποτελέσματα.

    Η ασφάλεια της εργασίας (62%), το βιοτικό επίπεδο (26%) και η πρόσβαση στην ιδιοκτησία (19%) είναι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι ερωτηθέντες υποστηρίζουν πως η ζωή ήταν καλύτερη υπό το προηγούμενο καθεστώς.

    Οι ερευνητές διευκρινίζουν ότι η Ρουμανία βρίσκεται εντός των πλαισίων του ανατολικοευρωπαϊκού μέσου όρου όσον αφορά την αντίληψη γι' αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009, το 72% των Ούγγρων πίστευε ότι το παρόν ήταν χειρότερο από την κομμουνιστική περίοδο και την ίδια γνώμη είχε το 62% των Βουλγάρων και των Ουκρανών.

    ΑΡΘΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ….

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΧΑΡΙΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    8¨29 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΣΙΔΙΑ
    ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΡΩΤΑΩ
    ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ?????????

    Reply
  15. Ανώνυμος

    @8:12
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…
    ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ…"ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ"…ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    8¨12 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ???????ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΧΙ …….ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ!!!!!!!

    Reply
  17. PREDATORUS

    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ??

    ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ???ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΛΛΟ Τ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ!!!

    ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ!!!ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ !!!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ-ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ!!!ΚΡΙΜΑ!!!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Οσοι τα βάζετε με την Αλέκα ή τα άλλα μικρά κόμματα φαντάζομαι οτι δεν έχετε πάρει ούτε μία φορά τον Ριζοσπάστη και χρόνια ψηφίζατε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να γλύφετε κανένα κοκαλάκι και τώρα που σας άφησαν νηστικούς τα αφεντικά σας σας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εκείνους που ψηφίζατε. Σαν δεν ντρέπεστε

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ Η ΤΟΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΑΝΕΙ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ.
    ΦΤΑΙΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ,Ν ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ??
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    .ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ…ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΕ ,ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΣΥΝΕΛΘΕΙ ..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
    ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΥΓΕΣ…
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΑΡΚΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
    ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
    ΑΠΟΧΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ?ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΤΡΑ ..ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΩ? ΜΗ ΜΑΣ ..ΦΟΒΙΖΕΤΑΙ
    "ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ" " ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ" " ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΟΣ"
    ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΑΛΕΚΑ
    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ..ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΛΕΒΑΝ..
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ …..ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ..
    ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΛΥ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΙ ΕΙΔΕΣ???????????
    ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ????????
    ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ
    ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΧΩΡΑ ΩΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ….ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ
    ΟΛΟΙ
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ …ΤΑΞΙΔΙΑ ..ΕΞΟΔΑ….ΤΗΛΕΦΩΝΑ..
    ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ..ΓΙΑΤΙ????
    ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ….ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ???
    ΛΟΙΠΟΝ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑΣΑΣ
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
    ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ
    ΣΥΜΦΩΝΟΙ??
    ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *