Πρώτη «γκέλα» στο ΟΑΚΑ με γιούχα!

Ακόμα μία άσχημη εμφάνιση πρόσθεσε η ΑΕΚ τη φετινή χρονιά. Η άνοδος έχει επιτευχθεί, αλλά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι δεν ότι αξίζουν να παίζουν στην Ένωση. Το 0-0 με τον Ηλυσιακό είναι άκρως απογοητευτικό, οι 9.000 και πλέον, οπαδοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ αποδοκίμασαν την ομάδα με το σφύριγμα της λήξης αγανακτισμένοι από την τραγική εμφάνιση. …

Είναι το μοναδικό παιχνίδι της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο που δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλο. Ο γκολκίπερ του Ηλυσιακού είχε κάποιες καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, ο Ράμα που μπήκε ως αλλαγή σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες και φυσιολογικά η γκέλα δεν ήταν δύσκολο να επαναλαφθεί. Μάλιστα, ο Δέλλας αναγκάστηκε να βάλει στο παιχνίδι και τον άρρωστο λόγω ίωσης Πλατέλλα, αλλά η εικόνα δεν άλλαξε.

Τσιρίλο: «Και του χρόνου θα παίζω στην ΑΕΚ»
Δούρου: «Να μη γίνουν οι ΑΕΚτζήδες δεξαμενή ψηφοφόρων»
Πώς αποφεύγει το χαρτόσημο η ΑΕΚ
Πήραν αναβολή, όπως αναμενόταν, ΑΕΚ και Οικονομόπουλος
Κλεισμένος στην ΑΕΚ ο Κατσουράνης
Δύο φάσεις στο αʼ

Στο 2ʼ ο Ντακόλ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε και οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ. Στο 17ʼ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν σε σέντρα του Πόποβιτς, ο Σταθάκης με κεφαλιά έδωσε πασα στον Ντακόλ, αυτός με νέα κεφαλιά προσπάθησε να κρεμάσει τον Σηφάκη, αλλά ο γκολκίπερ του Ηλυσιακού απομάκρυνε οριακά πάνω στη γραμμή. Ένα σουτ του Κορδέρο στο 39ʼ πέρασε άουτ, όπως και ένα λεπτό μετά η προσπάθεια του Ανάκογλου.

Μοιραίος ο Ράμα

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, με τον Σηφάκη να αποκρούει το μακρινό σουτ του Ράμα στα πρώτα λεπτά. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά ο Σηφάκης συνέχιζε τις αποκρούσεις και σταμάτησε εκ νέου τον Ράμα σε τετ-α-τετ στο 58΄. Ο Αλβανός μέσος σε νέο τετ-α-τετ σημάδεψε το δοκάρι στο 65ʼ, σε νέα χαμένη ευκαιρία.

Μέχρι το φινάλε η Ένωση δεν δημιούργησε άλλες φάσεις και το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Τα γκολ: –

Κίτρινες: 56ʼΠεταυράκης, 91ʼ Σταθάκης- 45ʼ Φραγκής, 77ʼ Αμανατίδης

Διαιτητής: Χρυσός (Χανίων)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας (37ʼ Ράμα), Ανάκογλου, Πόποβιτς, Γροντής (60ʼ Πλατέλλας), Ντακόλ

Ηλυσιακός (Γιάννης Τάπρατζης): Σηφάκης, Φραγκής, Σίσκος, Καραπιπέρης, Ιωαννίδης, Αμανατίδης, Κωνσταντίνου (72ʼ Φλέγκας), Μασούρας, Τζώρτζης (72ʼ Μητσόπουλος), Στρατάκης, Κάμπας (93ʼ Μίχας)

Πηγή: Goal

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *