ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!


Αναγνώστης

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βλέπεται ειδήσεις, είναι ψεύτικες και νοθευμένες! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βλέπετε τηλεόραση γιατί έχει πήξει το μυαλό σας και έχει καταστρέψει την κριτική σας αντίληψη. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να αγοράζετε τις εφημερίδες τους γιατί με αυτό τον τρόπο ενισχύετε οικονομικά το……
σαθρό τους κύκλωμα! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ! Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ένα καλό βιβλίο, σε ένα χόμπυ και στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη και πιο όμορφη Ελλάδα. Εμείς δώσαμε την εξουσία σε αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, εμείς θα τους την πάρουμε πίσω. ΥΓ. Για την ενημέρωση σας διαλέξτε τα μπλογκ της προτιμήσεως σας!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ Η ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΟΝΟ.
    Π.Χ. ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΟΝ "ΥΛΑ" ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ….
    ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ !!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πρέπει να γίνει ένα κίνημα στο οποίο θα συμφωνήσουμε όλοι να πετάξουμε τις τηλεοράσεις μας έξω από τη Βουλή για να τους δείξουμε πόσο τους σιχαινόμαστε.

    Φανταστείτε πόσους και πόσο πόλύ θα πονέσει αυτή η κίνηση όλα τα λαμόγια πολιτικούς, δημοσιογράφους, καναλάρχες, διαφημιστές, βιομηχάνους κλπ.,κλπ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Βάλτε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη και δορυφορική τηλεόραση. Πάρτε έναν ψηφιακό δέκτη σαν τον dm500s (κινέζικο) με 80 ευρω και ένα πιάτο με 20 ευρω για να έχετε εναλλακτική πηγή πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Μην μένετε στα κατινοκάναλά τους.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΞΕΣΥΝΤΟΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΤΟ 50-50 ΝΑ ΒΛΕΠΩ!
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

    ΥΛΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Συμφωνώ με τον φίλο….Αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μας να αφυπνήσουμε όσους ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *