Επιμένει ο Πολύδωρας στα περί Χρυσής Αυγής

Ο βουλευτής της Ν.Δ κάνοντας ένα βήμα μπρός και ένα βήμα πίσω στις θέσεις του υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία και έριξε το γάντι στην Λ.Συγγρού« αν έχουν το κουράγιο να πουν ότι αποκλείονται όσοι “μολυσμένοι’ψήφισαν την Χρυσή Αυγή»…


Δεν βρίσκει ως αποτελεσματική τη σκέψη να κηρυχθεί εκτός νόμου διότι όπως είπε « θα συνεχίσουν» ενώ απέδωσε την ευθύνη για το μεγάλωμα της Χρυσής Αυγής στον τρόπο με τον οποίο το το πολιτικό σύστημα αντιμετώπισε την οικονομική κρίση « καταγγέλοντας ο ένας τον άλλο».


«Το μεγάλο φυτώριο της Χρυσής Αυγής ήταν η πλατεία των Αγανακτισμένων. Εκεί είχαν πιάσει στασίδι» είπε χαρακτηριστικά.


Απέκρουσε και τις επικρίσεις που ακούστηκαν ακόμη και απο συναδέλφους του εντός της Ν.Δ ότι ουσιαστικά ψηφοθηρεί στους κόλπους της ακροδεξιάς ή ότι χολώθηκε επειδή δεν αξιοποιήθηκε στο κυβερνητικό σχήμα λέγοντας « Δεν έχω ανάγκη τίποτα. Ούτε αξιώματα , ούτε επανεκλογή. Οταν κάποιος έχει πίσω του 13 εκλογές με σταυρό τότε να μιλάει για μένα».

Προέτρεψε τους συναδέλφους του να μην μην μιλάνε πολύ υποστηρικτικά για το μνημόνιο» και δήλωε ότι εκείνος πολέμησε και νίκησε ότι εκφράζει η Χ.Α « το 77 ως το 81». 
Τέλος στο δημοσιογραφικό ερώτημα ότι μέχρι τώρα ψήφισε όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις απάντησε με το γνώριμο ύφος του«ψήφιζα και έτριζα τα δόντια».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *