ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Γιατί άραγε;

Πριν από λίγο καιρό, ο ανεξάρτητος (;) βουλευτής Πάνος Καμμένος είχε ανακοινώσει ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ημερομηνία εξόχως συμβολική, καθότι ήταν η ημερομηνία των εκλογών που (δήθεν) απαιτούσε η ΝΔ για να μπει στη συγκυβέρνηση, θα ανακοίνωνε την ίδρυση πολιτικού φορέα. Αύριο είναι 19 Φεβρουαρίου, αλλά η ανακοίνωση του κόμματος ΔΕΝ θα γίνει!

Αιτία; Η γέννηση της κόρης του: «Σας ευχαριστούμε όλη η οικογένεια για τις ευχές σας και τα θερμά σας λόγια. Επειδή σας έδωσα ημερομηνία για το κίνημα την 19η Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών που δεν έγιναν, λόγω της άφιξης του μωρού θα πάμε λίγες ημέρες πίσω. Ζητώ την κατανόησή σας, αλλά σας λέω ότι γεννήθηκε ανεξάρτητη Ελληνίδα», έγραψε ο Π. Καμμένος στη …..
σελίδα του στο Facebook!

Αιτία ή μήπως αφορμή; Γράφαμε χθες ως υστερόγραφο στο θέμα «ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛάΟΣ, ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ;», για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι Ευρωπαίοι ζητούν έγγραφες δεσμεύσεις για το Μνημόνιο 2 και από τους αρχηγούς των λεγόμενων κομμάτων «ευρωπαϊκού προσανατολισμού»:

(ΥΓ): Μιας και η απόφαση των τοκογλύφων θα ληφθεί Δευτέρα (και βάλε…), μήπως να αναβάλλει την παρουσίαση του νέου κόμματός του, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος; Γιατί, δεν αποκλείεται να ζητήσουν κι απ’ αυτόν καμιά έγγραφη δέσμευση οι τοκογλύφοι. Και τότε θα δούμε πόσα… αντιμνημονιακά απίδια πιάνει ο σάκος… Λέτε αυτή να είναι η αιτία της αναβολής; Ή μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι;

Χρυσή Αυγή 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *