Αποχώρηση από Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας


ΑΠΟ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αναφορικά με την απουσία αποστολής μηνυμάτων απο την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας.
Σας ενημερώνω ότι με την εμπειρία της συνεργασίας μας πλέον των εξη μηνών, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν πρόκειται να σταματήσει και να ανατραπεί η κατάντια και τελικός αφανισμός της πατρίδας μας, απαιτείται ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ελεύθερα σκεπτόμενων και…….
εκφραζόμενων πολιτών, όχι . . . “στρατολόγηση” καθοδηγούμενων “κινούμενων σχεδίων”, με τα οποία τρέφεται από την αρχή της νεώτερης Ελλλάδος, το σαράκι του κομματισμού που στην συνέχεια κατατρώει τον εθνικό κορμό.

Συνεπώς θεωρώντας ότι μια Επιτροπή είναι πολύ ανεπαρκής να “γεννήσει” την απαιτούμενη δυναμική, όταν χρειάζεται ένα πολυπληθές Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Μ Ε Τ Ω Π Ο, που να καλύπτει όλη τη χώρα, για να αντισταθεί με επιτυχία στην λαίλαπα που την ξεθεμελιώνει εκ βάθρων, απεχώρησα από την Επιτροπή με επιστολή μου στις 13 / 5 και κατευθύνθηκα πρός το Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Μ Ε Τ Ω Π Ο, πουήδη λειτουργεί, διευρυνόμενο και εδραζόμενο στις υγιείς αρχές του σεβασμού της προσωπικότητας των πολιτών.

Γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η σωτηρία της πατρίδας και πρόοδός της, βασίζεται ΜΟΝΟ-ΔΡΟΜΙΚΑ στη συμμετοχή και ανασκούμπωμα των συνεχώς ενημερωμένων ΠΟΛΙΤΩΝ της.
Φυσικά είμαι στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία ή γνώμη,

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αντώνης Αντωνιάδης
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ακαδημίας 88
Αθήνα

www.pamet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *