Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Είναι πλέον φανερό. Ο Λουκάς Τζανής διαλύει τη Δημοτική Επιχείρηση. Ένα χρόνο (!) μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής Λουκά Τζανή η Επιχείρηση έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου. Μέσα σε ένα χρόνο η Δημοτική Επιχείρηση έχει παραλύσει με τους εργαζόμενους της να έχουν να πληρωθούν από ……
τον Ιούλιο-Αύγουστο(!), τους δασκάλους στα Καλλιτεχνικά Τμήματα και τις Αθλητικές Ακαδημίες να εργάζονται για να βοηθήσουν κοντά ένα μήνα χωρίς να έχουν τυπικά προσληφθεί!
Οι παραιτήσεις που πέφτουν σαν χαλάζι από τις θέσεις ευθύνης των ανθρώπων του Λουκά Τζανή μαρτυράνε τη κατάσταση την οποία επικρατεί.
Ο Λουκάς Τζανής εφόσον χρέωσε την κατάσταση στον Γιάννη Τσούτσα τον οποίο τον έκανε να παραιτηθεί…. Και αφού δεν τον είχε στηρίξει καθόλου στη προσπάθεια του να σώσει την Επιχείρηση αφού δεν του έδωσε ούτε ένα ευρώ, ίσα ίσα που χρέωνε δικές του προσλήψεις “εθελοντές” στον τότε Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης.
Τώρα και αφού τη θέση του Γιάννη Τσούτσα πήρε ο κ. Θεοχάρης, τον στέλνει και αυτόν “σαν πρόβατο για σφαγή”. Όχι απλά δεν τον στηρίζει αλλά με τον Προϋπολογισμό που ψηφίσθηκε από την Δημοτική Αρχή είναι σαν να κλείνει οριστικά την Δημοτική Επιχείρηση.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

keratsini drapetswna

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *