«Φλερτάρει» με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Καμμένος

Πολιτικό φλέρτ με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ξεκίνησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος, που απορρίπτει το ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος με την Ν.Δ., αν αυτή υπερψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. επειδή καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά παρέμεινε στο…….
κόμμα, εμφανίζεται σε εντελώς αντιμνημονιακή γραμμή και δεν αποκλείει μια προεκλογική συνεργασία με το κόμμα του κ. Τσίπρα.

«Εγώ είμαι δεξιός, αλλά όταν οι επιλογές είναι εθνικές, η αντίδραση πρέπει να είναι ανάλογη» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm και θύμισε με νόημα πως «στον Γοργοπόταμο συνεργάστηκαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη».

Ουσιαστικά ο κ. Καμμένος θέτει ως πιθανή τη δική του συνεργασία με τις αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις ώστε αυτό να λειτουργήσει ως αντίβαρο στο ενδεχόμενο συντονισμού των δυνάμεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ., τα οποία θα στηρίξουν έναν σχηματισμό, που θα προέρχεται από τη σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου.

Σε αυτήν την περίπτωση θεωρεί ότι «θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο που θα αντιδράσει στην παράδοση της χώρας».

Στην ερώτηση, αν υπάρχει πιθανότητα, να συνεργαστεί συγκεκριμένα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κ. Καμένος απάντησε πως «αν υπάρξει μία συνεργασία ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. – ΛΑ.Ο.Σ., που θα παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία, θα πρέπει να γίνει ένα ευρύ μέτωπο το οποίο δεν θα έχει ιδεολογικά στεγανά, θα συνεργαστεί πολιτικά για μία κάθοδο στις εκλογές εναντίων αυτής της άποψης».

briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *