Όποιος στην ξέρα περπατεί και θάλασσα γυρεύει, ο διάβολος οπίσω του, κουκιά του μαγειρεύει!

του Κώστα Βουλγαράκη
«….. Έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Όλγας – Νάντιας Βαλαβάνη, Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, κατά τη διάρκεια της διεξαχθείσας συζήτησης στην
Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Έγκριση της επικαιροποίησης του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», σχετικά με τις νέες μειώσεις στο εισόδημα των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας. ……..»

 Το πιο αντιμιλιταριστικό και αλλοπρόσαλλο «πολιτικό» συνονθύλευμα, μας καλεί :

Να πουλήσουμε τη ψυχή μας (στο διάβολο), για μια χούφτα αργύρια !!!

Αφού μπουκάρουν σε στρατόπεδα, μας βρίζουν ασύστολα, μας χλευάζουν βάναυσα και απειλούν κάθε ένστολο, ξαφνικά ΤΩΡΑ μας πουλάνε και one stand ικανοποίηση !!

 Τα ίδια ακριβώς, ίσως και πιο έντονα, πιο πειστικά «αισθήματα» επιδεικνύουν και οι ΑΝ.ΕΛ αλλά και η Χ.Α. (προπάντων), επιβεβαιώνοντας ότι :Ο διάβολος έχει πολλά πρόσωπα (εκτός από ποδάρια) !!

 Βέβαια, φαίνεται ότι πλέον έχουμε σφοδρά ερωτευτεί το διάβολο, διότι και αυτούς τους διαβόλους, που επανειλημμένα έχουμε εμπιστευτεί, σήμερα μας «βράζουν» ζωντανούς στα καζάνια της κόλασης τους και μας καλούν και από πάνω να πούμε «Αμήν» !!!

 Αν δε βρεθεί εναλλακτική διέξοδο, από την κόλαση που μας οδηγούν ΟΛΟΙ οι παραπάνω διάβολοι, μας μένει μόνο, ο σταθερός και αταλάντευτος στις αρχές του διαβολάκος, ο αέναος αταχτούλης Ζερζεβουήλης, …………. το ΚΚΕ (μπρρρρρ) !!

 Εξάλλου άμα το καλοσκεφτείτε, οι στρατιωτικοί στην πρώην (κουμμουνιστική) Σοβιετική Ένωση, δεν περνούσαν και τόσο άσχημα !!!

 «…… Προσδοκώ ανάσταση νεκρών.

Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν»

newsnow.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *