Καληνύχτα Ελλάδα…… Αντίο Έλληνες

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και τις επιλογές των ψηφοφόρων (αλλά και αυτών που προτίμησαν την αποχή) είναι βέβαιο ότι δεν αξίζει να θυσιαστεί κάποιος για τη χώρα αυτή. Είναι πλέον εμφανές ότι οι νέο-Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους …..
υπέροχους πατριώτες Έλληνες που περπάτησαν τη γη αυτή. Έρχονται πολλά δεινά για την Ελλάδα και τους Έλληνες και είναι κρίμα που βάζουν όλοι το προσωπικό τους συμφέρων και την καλοπέραση πάνω από τα συμφέροντα της πατρίδας. Είχαμε ως Έλληνες την ευκαιρία να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που κυβερνούν, αλλά προτιμήσαμε τον φραπέ και την αδιαφορία. Δυστυχώς η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος πάει για αφανισμό και κάνεις δεν ενδιαφέρετε.
Πρέπει επιτέλους να δεχτούμε ότι η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος φτάνει στο τέλος του.
Με μαθηματική ακρίβεια και τους προδότες που κυβερνούν, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα, όπως τη γνωρίζαμε έως σήμερα, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Καληνύχτα Ελλάδα…… Αντίο Έλληνες
neokommatora

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ ποτε δεν πεθενει μονο μια στιγμη ξαποστενει και ξανα προς τη δοξα τραβα.12,13 συμφονω μαζι σου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ'

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ,ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ?????ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΘΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ?????

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΚΟΙΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ,ΜΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟ????????

    Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΩΘΗΤΩ,ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ!ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ.Ο ΓΑΠ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μην τα περιγράφετε όλα τόσο άσχημα. Οι Έλληνες κάνουν υπομονή.. Απλώς δεν αντιδρούν γιατί ξέρουν ότι στην κατάσταση που είμαστε φταίμε όλοι μας.. Σε πιο παλιά ανάρτηση διάβασα οτι δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε αν χρεοκωπήσουμε. Εγώ πιστεύω οτι απο το να χάσουν το 100% του μισθού τους οι δημόσιοι, απο το να κλείσουν νοσοκομεία, σχολεία και πολλά άλλα και μαζί και ο ιδιωτικός τομέας. Καλύτερα να χάσουμε τα μισά παρά όλα! Και να δεν τα καταφέρουμε χρεοκωπούμε μια χαρά και μετά. Αλλά αν χρεοκωπήσουμε χαθήκαμε. Και κάτι τελευταίο.. Άντε και να πάς να ψηφίσεις.. ποιόν να ψηφίσεις? Πείτε εσείς ποιόν…? Ποιός θα είναι τόσο "δυνατός" και ικανός για να κάταφέρει κάτι καλύτερο? Γιαυτό έχουμε τέτοια αποχή. Ούτε την βενζίνη μας δεν αξίζουν. Ένα θα πω. Κάνουμε υπομονη..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους Αλβανούς. Απλά αυτοί είναι πιο προκομένοι και σύντομα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΓΑΠ κατάργησε τους έλληνες,το 70% τον απορρίπτει και εκείνος λέει ότι συμφωνεί μαζί του.ΕΛΕΟΣ!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Προσωπικα δεν θα πω καληνυχτα ελλαδα.Μην ξεχνας φιλε οτι αυτοι που πολεμουσαν και κερδιζαν τους αγωνες στην ελλαδα ηταν παντα λιγοι.Η πιστη τους λιγους τους κανει πολλους! να σταματησετε την ηττοπαθεια γιατι ο αγωνας τωρα αρχιζει και ας ειμαστε λιγοι.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Το προσυπογράφω,οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που συναντάμε σήμερα.Είναι κάτι άλλο,αλλά όχι εκείνοι που διαβάζαμε ότι είναι ήρωες,αγωνιστές,πατριώτες.Εκείνοι πέθαναν,αυτοί είναι κάτι περισσότερο από γρεκύλοι,οι γρεκύλοι είχαν κάποια υποτυπώδη σχέση με τους Έλληνες.Χειρότεροι και από τους γρεκύλους.Πολύ φοβάμαι ότι με τέτοιο λαό σήμερα δύσκολα θα αντιμετωπίσει την όποια απειλή,με βεβαιότητα το λέω ότι θα κατέβαζαν με χαρά πολλά βρακιά,το κάνουν και τώρα,τι θα τους εμποδίσει να τα κατεβάσουν αν πρόκειται να χάσουν τη ζωή τους για πέντε γλαρονησίδες και μερικά στρέμματα άγονης γης?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *