Σπείρα μεσήλικων διέπραττε ληστείες με τη μέθοδο του ριφιφί


Ένας 61χρονος σεσημασμένος για ληστείες, ένας 53χρονος καταδικασμένος για ληστείες και ανθρωποκτονία και μία 41χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ ήταν τα τρία μέλη της σπείρας που επιχείρησε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής να ληστέψει με τη μέθοδο του ριφιφί υποκατάστημα της Millennium στο Χαλάνδρι.
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που έκαναν περιπολίες στην περιοχή και συνελήφθησαν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μία

…BMW και μία Vespa και ένα Kawassaki να κινούνται ύποπτα στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισίας 222, κοντά στην τράπεζα Millennium, και τους έθεσαν υπό παρακολούθηση.
Οι δύο άνδρες μετέφεραν ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος της τράπεζας διάφορα αντικείμενα, όπως μεταλλική σκάλα και σάκους, ενώ την ίδια ώρα η 41χρονη, που επέβαινε στο Kawassaki έκανε βόλτες στην περιοχή στο ρόλο του «τσιλιαδόρου».
Έχοντας αρκετά στοιχεία στη διάθεσή τους για το τι πρόκειται να συμβεί, οι αστυνομικοί επενέβησαν για να συλλάβουν τους δράστες. Πρώτος ακινητοποιήθηκε ο 61χρονος, ενώ στη συνέχεια, στη συμβολή των οδών Αγαμέμνωνος και Αγίας Βαρβάρας ακινητοποιήθηκε και η 41χρονη, την ώρα που επιχειρούσε να μπει στην BMW.
O δεύτερος δράστης επιβιβάστηκε σε μία από τις μοτοσικλέτες και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Εθνικής Αντιστάσεως έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έπεσε στο οδόστρωμα και συνελήφθη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *