ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σε χθεσινές αναρτήσεις, παρουσιαζόταν η σκληρή απάντηση του γραφείου τύπου της ΝΔ ( ο κ. Αλαβάνος έφθασε σήμερα στην έσχατη πολιτική αθλιότητα να μοιράζει πιστοποιητικά ελληνικότητας ), στην δήλωση του κ.Αλαβάνου για την κατάργηση του ασύλου ( δεν είναι Έλληνας όποιος ζητάει την κατάργηση του ασύλου , όπως …ο κ. Σαμαράς ).
Στις δηλώσεις του ο……
κ. Αλαβάνος , μετά την είσοδό του στην Νομική σχολή των Αθηνών προκειμένου να συμπαρασταθεί στους λαθρομετανάστες , χρησιμοποίησε και την ιδιότητά του ως μέλους της διοικούσας επιτροπής της ΜΚΟ , Ελληνικό καραβάνι αλληλεγγύης.

Πόσοι όμως γνωρίζουν πως τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι , οι κ.κ. Αυγερινός Παρασκευάς και Κωστής Χατζηδάκης ( συνημμένο link ) ;

Ο τομεάρχης λοιπόν, της πολιτικής ευθύνης, ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου;

Πως είναι δυνατόν να συνυπάρχει, έστω και για καλό σκοπό, στην ίδια ΜΚΟ με τον κ. Αλαβάνο που όπως φαίνεται έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές θέσεις και απόψεις;

Τι είναι αυτό που τους ενώνει;

Επιτρέψτε μου να θεωρήσω πως η συνύπαρξη των παραπάνω προσώπων στην συγκεκριμένη ΜΚΟ, είναι μείζον πολιτικό ζήτημα.

Μφχ

http://www.karavani.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΚΙ ΑΓΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ!ΑΛΛΩΤΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΙΣΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΟΡΕΞΗ ΞΕΚΟΚΚΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Φαντάσου τι "ΣΩΣΤΗ" Διαχείριση γίνεται εκεί μέσα στό Ελληνικο Καρναβάλι αλληλεγγύης!!! ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ έχουν την διαχείριση!!! Δηλαδή λύκοι φυλάνε τα πρόβατα!!! Ρε οι Πούστηδες από παντού τρώνε!!! Γι'αυτό τόσες διαφημίσεις στην τηλεόραση για μή κερδοσκοπικούς οργανισμούς!! Πολλοί πολιτικοί πρέπει να είναι ανακατεμένοι σ'αυτά … η μάσα πρεπεί να είναι τρομερή!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις;;; Ω!! τι κοροϊδία!!!! Πρίν πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη είχα έναν φίλο πού εργαζόταν σε μια εταιρεία πού εξειδικευόταν στην οργάνωση δραστηριοτήτων για την συλλογή χρηματικών δωρεών για μή κερδοσκοπικούς οργανισμούς!!! Η αμοιβή του και η αμοιβή της εταιρείας του ήταν σε ποσοστό 30% επί των εισπραχθέντων!!! Μου εξήγησε δε, ότι από το σύνολο των χρημάτων, πού αυτοί οι οργανισμοί συγκετρώνουν, μόνον το 10% πηγαίνει για τον σκοπό πού συγκεντρώθηκαν, τα δε υπόλοιπα πάνε σε προμήθειες των οργανωτών, μισθούς στελεχών και εξοδα παραστάσεως!!!(Δηλαδή όταν γίνεται ένας Τηλε-Μαραθώνιος ή οργανώτρια εταιρεία και ο τηλεοπτικός σταθμός τα οικονομάνε πρώτοι, μετά τα στελέχη τού μη κερδοσκοπικού τα αρπάζουν χοντρά και αφήνουν κάτι ψίχουλα για τον φιλανθρωπικό σκοπό!!!!) Από τότε πού έμαθα για αυτήν την κομπίνα… δηλαδή από το 1969, δεν έχω δώσει φράγκο σε Ερυθρό Σταυρό, Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Κ.Τ.Λ. Μεγάλη κομπίνα φίλε μου, πολύ μεγάλη!!!!! Ο πρόεδρος π.χ. τού Ερυθρού Σταυρού Ελλάδος εχει μισθό κάπου 250.000 Ευρώ ετησίως!!!!!!!!!!!! Και για να καταλάβετε τί δουλειά κάνει ο άνθρωπος εκεί στόν Ερυθρό Σταυρό, μόλις έμαθε για τούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Νομική, έστειλε φορτηγό με κουβέρτες και μαξιλάρια!!!
    ΓΕΡΟΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ό,τι ενώνει όλους τους έξυπνους, τους γόνους οικογενειών, τους φιλεύσπλαχνους κι αργόσχολους έχοντες.
    Η προβολή, η άγρα πολιτικών πελατών, η δημιουργία καλού προφίλ, η συμπλήρωση του βιογραφικού τους με κοινωνικές ευαισθησίες,το βόλεμα δικών τους ανθρώπων με κρατικές επιχορηγήσεις.
    Τυχαίο το ό,τι Μητσοτάκηδες, Βαρδινογιάννηδες,αφοί Παπανδρέου, οψίμως και η νεαρά και πλήττουσα νεαρά σύζυγος Μίνωα Κυριακού,μέτρα τους υπόλοιπους εσύ, γιατί εγώ βαριέμαι,πόσοι άλλοι έχουν ασχοληθεί με οργανώσεις μη κερδοσκοπικές!
    Ε, ναι, είναι ένας τρόπος προβολής αλλά και κέρδους οποιασδήποτε μορφής.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *