Η κοινωνία αντιδρά στις μεθοδεύσεις της Αλ Σάλεχ! Τα άκουσε χοντρά, σε εκδήλωση για τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση

Τα άκουσε χοντρά, σε εκδήλωση για τη μετανάστευση

Τι το ήθελε; Αντιμέτωπη με ένα πολύ εχθρικό κοινό, βρέθηκε η γνωστή επαγγελματίας «αντιρατσίστρια» Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Imperial, με θέμα «Τα διλήμματα της……
μεταναστευτικής πολιτικής: αφομοίωση ή αποδόμηση;». Την εκδήλωση οργάνωσε το Forum για την Ελλάδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο επικεφαλής του και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Για την ιστορία, μίλησαν οι Δημήτρης Φλούδας (καλή τοποθέτηση για την μεταναστευτική πολιτική), δικηγόρος, η Αλ Σάλεχ (με θέμα «μετανάστης, ο μεγάλος ανεπιθύμητος-άντε!), ο Πέτρος Αθανασόπουλος (με θέμα «μετανάστευση: πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας»), δικηγόρος και στέλεχος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Δημήτρης Κατσούλας, επιστημονικός διευθυντής του Forum.

Άκουσε τα εξ αμάξης!

Η Αλ Σάλεχ δεν πέρασε καθόλου καλά και άκουσε τα εξ αμάξης από το κοινό, πολλοί εκ των οποίων είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του κέντρου, που στενάζει υπό τις ορδές των λαθρομεταναστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παρά την προσπάθεια του πρώην δημάρχου Πειραιώς να την ηρεμήσει, η Αλ Σάλεχ ήταν εμφανώς ταραγμένη από μικροφώνου, με αποτέλεσμα να χάνει ακόμα και τα λόγια της! Σχεδόν για λύπηση ήταν η εργολάβος της πολιτικής ορθότητας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης… Οι οργανωτές πάντως, έχοντας αντιληφθεί ότι «μυρίζει μπαρούτι», ανέθεσαν την ασφάλεια της εκδήλωσης σε ιδιωτική εταιρεία security, οι 15 άνθρωποι της οποίας πέταξαν έξω με τη βία πολλούς οι οποίοι διαμαρτύρονταν, μεταξύ των οποίων και κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα (δεν τόλμησαν όμως να πειράξουν τις γυναίκες), αλλά μπήκαν και στη λογική να ψάχνουν τα πράγματα του κόσμου στην είσοδο και να κάνουν προσωπικές ερωτήσεις. Είναι όμως σαφές, ότι η αιγυπτιακής καταγωγής προαναφερόμενη κυρία, αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και όπου πηγαίνει, γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών.

Πλέον, βρίσκουν τους πολίτες μπροστά τους

Αν εξαιρεθούν κάποια γελοία αριστεριστικά κλισέ της κακιάς ώρας που ακούστηκαν, όπως ότι οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα είναι «υποχείρια ακροδεξιών οργανώσεων», η εκδήλωση πήγε πολύ καλά. Χαρακτηριστικό είναι το ότι αμέσως μετά την εκδήλωση, συνεργάτες και ομοϊδεάτες της Αλ Σάλεχ έκαναν λόγο για εκδήλωση ενώπιον «ακροδεξιού κοινού»! Σημειώνουμε εδώ ότι η εκδήλωση μεταδόθηκε από το διαδίκτυο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να την παρακολουθήσουν, χωρίς να απαιτηθεί φυσική παρουσία. Όσο για τους δύο-τρεις παριστάμενους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, αυτοί απομονώθηκαν…

 http://ta2tsakalia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.
    Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
    ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΤΗΝ ΓΑΜΗΣΗ ??

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΑΚΙ , Ε ΡΕ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΗ .

    ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ)

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΥΡΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ και ΑΛΛΕΣ ΕΛΩΧΙΜ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!
    Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ-ΝΕΦΕΛΙΜ και έχει ξεπηδήσει με άλλες ΣΑΥΡΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ το γένος ΜΑΛΤΣΕΧ-ΑΛ-ΣΑΛΕΧ από την ΚΟΙΛΗ ΓΗ από τους ΒΟΘΡΟΥΣ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12:08
    ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΡ…
    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ, ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΛΠ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ.
    ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    EXΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 10-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Τι δεξιός – αριστερός ρε…
    Απλά πράγματα. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; γιατί δεν λένε στην Ε.Ε. οτι πάρτε τους κι εσείς μιας και μας το παίζετε ιδεολόγοι και τάχα μου φιλέσπλαχνοι.
    Εφόσον μπήκαν στην Ελλάδα και η Ελλάδα ανήκει στην ευρωζώνη, από Κρήτη μέχρι Γερμανία – Ολλανδία, να έχουν να λαβαίνουν μετανάστες και αυτοί.
    Εμείς τι είμαστε, μαλάκες, να τους έχουμε όσους μπαίνουν-απ' όπου μπαίνουν, εδω;
    μυαλό θέλει ρε πούστη μου;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η κα Αλ Σαλεχ επειδή μου φαίνεται ότι έχει όρεξη να αγωνιστεί ενάντια στην αδικία να σκεφτεί πόσο πιο χρήσιμη θα ήταν στην πατρίδα της, να βοηθήσει για τα δικαιώματα των συμπατριωτισσών της που ακόμα τους γίνεται κλειτοριδεκτομή.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *