Εσωκομματικό μήνυμα Τζάκρη με χτένισμα «Ανδρουλάκης»

Με ένα hair styling όλο νόημα, θέλησε να απευθύνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς αναπαράστησε με την κόμμωσή της, τον Μίμη Ανδρουλάκη που ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα!

Αν και η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αφήνοντας τα μαλλιά της να μιλήσουν από μόνα τους, ωστόσο δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία, ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρη δήλωση συμπαράστασης στον Μίμη Ανδρουλάκη, που ανεξαρτητοποιήθηκε και…
ότι με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να ξεκινήσει το δικό της εσωκομματικό αντάρτικο.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνι που θεωρούν πως με δεδομένη τη σχολαστικότητα που δείχνει πάντα για την κώμμωσή της, πέρα από τη συμπαράσταση προς τον πρώην συνάδελφό της που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, η κα Τζάκρη θέλει να στείλει και μια έμμεση προειδοποίηση ότι σκέφτεται να κάνει το ίδιο.

Έμπειροι αναλυτές της «τριχογλυπτικής», (της νέας ανερχόμενης επικοινωνιακής τέχνικής, που ως γνωστόν πριν τη Θεοδώρα Τζάκρη, έχει λανσάρει η Lady Gaga), παρατηρώντας την εικόνα του Μίμη Ανδρουλάκη στη φράντζα της, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι σχετίζεται άμεσα με τη χθεσινή της δήλωση στη Βουλή, ότι «ψηφίζει τα μέτρα με το πιστόλι στον κρόταφο».

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, το «πιστόλι» που ανέφερε στην ομιλία της η Θεοδώρα Τζάκρη, στην πραγματικότητα ήταν πιστολάκι για τα μαλλιά. Και τελικά εκπυρσοκρότησε συμβολικά (δηλαδή πήρε μπροστά) με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην ανεξαρτητοποίηση (που συμβολίζεται με την εικόνα του Ανδρουλάκη).

Μέχρι αργά χθες το βράδυ πάντως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν σήκωσε το γάντι που πέταξε η κα Τζάκρη, αλλά αρκέστηκε να δηλώσει ότι στο συνέδριο θα τεθεί το θέμα μείωσης της ποσότητας λακ που καταναλώνει το κόμμα.

protagon.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *