Μαθητική πορεία στην Αριδαία

Πορεία πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Οι μαθητές του σχολείου διαμαρτύρονται για την υπολειτουργία που σχεδιάζει το Υπουργείο στα Αθλητικά τμήματα και αντιδρούν καθώς οι αρμόδιοι φορείς προτίθενται να τους αλλάξουν τμήματα στη…..
μέση της σχολικής χρονιάς.

Η σημερινή πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο της Αριδαίας, όπου μαθητική επιτροπή συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας.

Ο Δημήτρης Πασόης ενημέρωσε τους μαθητές ότι έχει στείλει επιστολή με την οποία ζητά να μη χωριστούν τα τμήματα, ενώ διαβεβαίωσε ότι αν τελικά παρθεί μία τέτοια απόφαση θα πιέσει ακόμη περισσότερο.

http://aridaianews.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΩΘΡΟ ΣΩΜΑ , ΝΩΘΡΟ ΠΝΕΥΜΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Γιατί ανακατεύουν την μάθηση με την άθληση; Αν θέλου αθλητικές δραστηιότητες υπάρχουν τόσα αθλητικά σωματεία όπου μπορούν να απευθυνθούν. Τα σχολεία δεν πρέπει να πρέχουν αθλητική παιδεία σε βάρος της μόρφωσης και της διαπαιδαγώγησης. Δυστυχώς ο αθλητισμός έχει γίνει αντικείμενο οικονομικής και άλλης εκμετάλευσης και συχνά φυτώριο χουλιγκανισμού. Τα αμερικάνικα κολέγια δεν είναι το πρότυπο για την ελληνική κοινωνία.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *