Ασχετοσύνη ή επιλογή αποτυχίας; Η εθνική οικονομία βαράει κόκκινο

Στο σοβιετικό κράτος των δήθεν φιλελεύθερων της Δεξιάς ετοιμάζεται ο δρόμος, ώστε τα πάντα στην οικονομία να είναι έτοιμα για τους κατ” όνομα κρατικιστές, οι οποίοι θα βάλουν απλά τις τελευταίες πινελιές παγκοσμιοποιητικής απόχρωσης. Δεν φτάνει που πληρώνουμε ασφάλεια για να έχουμε άφθονα τα χημικά φάρμακα και….
εμβόλια των πολυεθνικών, τώρα επιβλήθηκε χαράτσι και για την εισαγωγή-διαμονή στα νοσοκομεία με τον κόσμο να τα έχει πραγματικά χαμένα. Άρα τι καλύπτει η ασφάλεια; Μόνο τα φάρμακά, που και σε αυτά απαιτείται συμμετοχή;

Μερικοί επιμένουν να μην κατανοούν μαθηματικά και εμμένουν στις παραινέσεις των παγκοσμιοποιητών. Αντί να μειώσουν τα έξοδα ασφάλειας ή σε περιπτώσεις νέων στην ηλικία επίδοξων επιχειρηματιών να δώσουν χρονικό περιθώριο «χάριτος», προκειμένου, βγάζοντας αργότερα τα πρώτα σοβαρά έσοδά τους, να είναι σε θέση να πληρώσουν μόνοι τους τα έξοδα ασφάλειας και να μην επιβαρύνουν τους ήδη επιβαρυμένους συγγενείς τους, εισάγουν κι άλλα χαράτσια.

 Η εθνική οικονομία δεν στήνεται έτσι κύριοι. Τα λεφτά για να λειτουργήσει το κράτος δεν εμφανίζονται από το πουθενά. Όσο προσπαθούν οι «πτυχιούχοι» της κυβέρνησης να βγάλουν από την μύγα ξύγκι, η χώρα θα διαλύεται περαιτέρω. Όσο δεν δίνονται κίνητρα ανάδειξης της δημιουργικότητας των Ελλήνων μέσω παραγωγής και επενδύσεων προς προσέλκυση κεφαλαίων από το εξωτερικό, ξεχάστε τα πάντα. Όσο δεν ανοίγουν υγιείς επιχειρήσεις προς δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ή με σοβιετικές διατάξεις δυσκολεύονται οι ήδη υπάρχουσες να προσλάβουν κόσμο, ανάπτυξη ούτε στα όνειρά σας. Όσο οι περισσότεροι περιμένουν απλά διορισμό στο Δημόσιο, «φέξε μου γλίστρησα». Παραιτηθείτε καλύτερα να έρθουν οι επόμενοι να τελειώνουμε και μ” αυτούς.
Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους Έλληνες…

 ΠΥΓΜΗ.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *