Το περίεργο τρέξιμο του εκτελεστή στο Νέο Ηράκλειο έβγαλε υπόπτους – Ποιοι είναι οι τρεις που αναζητούνται για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής

Το ιδιαίτερο τρέξιμο του εκτελεστή από την πρώτη στιγμή σκιαγράφησε στους…

αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τουλάχιστον 3 βασικούς υπόπτους για την διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο, και ικανούς ως… ιδιοσυγκρασία να πράξουν μια τόσο ψυχρή και κυνική ενέργεια. Αυτή η ιδιαιτερότητα όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι αξιωματικοί, έχει προέλθει από κάποιον τραυματισμό, ατύχημα ή πυροβολισμό.

Χωρίς καν να ανατρέξουν στα αρχεία των υπόπτων για συμμετοχή στην τρομοκρατική «λεκάνη» και στις διάφορες τρομοκρατικές επωνυμίες, όπως «Επαναστατικό Αγώνα», «Σέχτα Επαναστατών», «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και «ΟΠΛΑ», άμεσα έβαλαν στον ερευνητικό καμβά τρεις καταζητούμενους της υπηρεσίας τους, κάποιοι από τους οποίους, έχουν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, αυτή την ιδιαιτερότητα… βάδισης.

«Και οι τρεις τους, μαζί με μερικούς ακόμη, φαίνεται ότι έχουν περάσει στην βαριά παρανομία και την δολοφονική τρομοκρατική δράση» υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Φωτογραφίες των τριών υπόπτων έχουν επιδειχθεί σε αυτόπτες μάρτυρες σε περίπτωση που κάποιος αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά τους. Επισημαίνουν ωστόσο ότι για τον 35χρονο κλέφτη ασπίδων υπάρχουν “φρέσκες” φωτογραφίες όχι όμως και για τους δυο αναζητούμενους “ληστές με τα μαύρα”.

ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *