Η αλητεία του ΕΦΕΤ δεν έχει όρια. Πρόστυχο κουκούλομα των επιχειρήσεων που μας “δηλητηριάζουν”.

Ντροπή σου Τσαυτάρη και Χαρακόπουλε. Άξιοι οι μισθοί σας (όποιος κι αν τους πληρώνει) για να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια….
Διαβάστε προσεκτικά ΕΔΩ http://portal.efet.gr/images/efet_res/docs/kiroseis/2013/9.pdf (άμα καταφέρετε να την ανοίξετε)την τελευταία ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, για να φρίξετε.
Την παρουσιάζουν ως “ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ”. Ωραία, πηγαίνετε τώρα στο “πρόστιμο” # 51 όπου γράφει.” Πρόστιμο € 40 . 000 στο σούπερ μάρκετ ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στην Αλεξανδρούπολη διότι διαπιστώθηκαν : – Μη ενημέρωση της κεντρικής αρμόδιας αρχής για ανάκληση προϊόντων . – Κατοχή μη ασφαλών τροφίμων.


Ποια και πόσα από αυτά τα επικίνδυνα τρόφιμα έχουμε …
ήδη καταναλώσει βρε καραγκιόζοπαίχτηδες, και πως ξέρουμε ότι δεν υπήρχαν σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας?

Όσο για το εξωντοτικό πρόστιμο # 44 των 3.000 ευρώ !!! που βάλατε στο JUMBO που πούλαγε τρόφιμα χωρίς να έχει άδεια λειτουργίας, τι να πούμε . Τους “εκτελέσατε”. Αν τσιμπάγατε κανένα φουκαρά που πουλούσε κουλούρια στο δρόμο χωρίς άδεια μικροπωλητή, θα έτρωγε μεγαλύτερο πρόστιμο, και πιθανόν να τον μπουζουριάζατε.


Με τέτοιους ύποπτα γελοίους συνεργάτες κ. Σαμαρά, δεν θα είστε για πολύ καιρό Κόμμα.
Τελεία και παύλα.
P.s.
Όσο για τα νοθευμένα ελαιόλαδα Καλαμάτας “ΠΑΡΝΩΝΑΣ” και “ΕΛΙΑΓΡΟΣ” Χαλκιδικής klik ΕΔΩ που αποδείχθηκαν βαμμένα ηλιέλαια-Κραμβέλαια (που μάλλον πιάσατε κατά λάθος), πότε θα μάθουμε τρελό αγόρι της Μονσάντο , ποιοι τα διακινούσαν και πόσο τιμωρήθηκαν?


Η μήπως πάλι τα δείγματα που πήρατε σε γυάλινα δοχεία σπάσανε καθ όδο προς το Χημείο (όπως συνέβη όταν πιάσατε -πάλι κατα λάθος- τη νοθεία γνωστού και εξαιρετέου ΠΟΠ μεγαλολαδέμπορα.?
Κακιές γλώσσες λένε ότι ο ΕΦΕΤ (σας) προσπαθεί να κουκουλώσει (αφήνοντας το να ξεχαστεί) το θέμα, γιατι φοβούνται οι ΜΕΓΑΛΟΙ του “Φορέα” ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, μιας και μερικά από τα μεγάλα ονόματα τυποποίησης ελαιόλαδου-συμπεριλαμβανομένων Πολυεθνικών- επιδίδονται συχνά στο “άθλημα” νοθείας βαφτίζοντας τα βρωμοσπορέλαια ως παρθένα ελαιόλαδα , που πωλούνται σε “καλή τιμή” στα ράφια των γνωστών Σουπερ Μάρκετ.

Με την ευκαιρία η εταιρεία ΚΟΡΕ στο Κορωπί που προμήθευε και προμηθεύει “λάδια” το Καρφούρ, ακόμα λειτουργεί με μαϊμού κωδικό τυποποίησης που ανήκει στη Σόγια Ελλάς?

Barba Τσαυτάρη εσύ μπορεί να (κάνεις ότι)ξεχνάς, εμείς όμως όχι.
Χαιρετίσματα στο Άκη….
P.s. 32 Στην Αμερική υπάρχουν εξελίξεις στο σκάνδαλο με την νοθεία των Ελαιόλαδων που παρουσιάζονταν (κι ακόμα συνεχίζουν ) ως Ελληνικά.
Να δούμε ως πότε θα κάνετε την ΠΑΠΙΑ…
euro-crimes.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *