Προσβολή μνήμης των νεκρών αξιωματικών των Ιμίων από το Θεόδωρο Πάγκαλο!

Σε νέες προκλητικές και αψυχολόγητες δηλώσεις για τη κρίση των Ιμίων προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash που αναπαράγονται ήδη από τα τουρκικά ΜΜΕ. Ενώ φέρει προσωπική βαρύτατη ευθύνη για τη διαχείριση της κρίσης των Ιμίων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι η Ελλάδα υπέστη “μια βαριά στρατιωτική ήττα” ενώ αγνοεί εντελώς τους 3 νεκρούς αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που κατέπεσε τα ……
ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 (Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός). Οι επίμαχες δηλώσεις έχουν ως εξής: “Ξέρεις πώς ήταν οι σημαίες. Ήταν σε δυο καλάμια δεμένες με σπάγκο. Ε, αυτό το πράγμα δεν θα καθόταν εκεί πέρα για πάρα πολύ καιρό, δεν έβγαζε τον χειμώνα. Δεν είχαμε για παράδειγμα μια βάση να χτίσουμε, να βάλουμε τσιμέντο και επάνω τη σημαία. Εκεί, όλοι το ξεχνάμε, δεν υπήρχε μία σημαία. Υπήρχαν δύο σημαίες. Εάν εμείς φεύγαμε, στο άλλο νησί θα υπήρχε τούρκικη σημαία. Είχαν καταλάβει το νησί οι Τούρκοι! Τι τους εμπόδιζε να χώσουν μια σημαία και να την αφήσουν; Θα μου πεις, θα πηγαίναμε να τη βγάλουμε! Μα το ήξεραν οι Τούρκοι από την αρχή. Και να σου πω και κάτι που μου είπε ο Χόλμπρουκ, το οποίο δεν μπορώ να το θέσω υπό τον έλεγχο κανενός, γιατί έχει πεθάνει πλέον. Μετά από πέντε- έξι χρόνια πήγα στη Νέα Υόρκη, πήρα τηλέφωνο τον Χόλμπρουκ, ο οποίος δούλευε τότε στον Boston Bank και είχα μάθει ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Χάρηκε που με άκουσε και μου λέει,” έλα το μεσημέρι να σου κάνω το τραπέζι”. Πήγα, λοιπόν, σε ένα εστιατόριο και του είπα γι’ αυτή την ιστορία: θεωρώ ότι καταφέραμε να μην σκοτωθεί κανείς, γιατί όταν κάνεις διπλωματία, βασικό κριτήριο είναι να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Τότε ο Χόλμπρουκ μου εξήγησε το εξής εκπληκτικό: όλος ο χώρος του Αιγαίου είχε μπλοκαριστεί ηλεκτρονικά από τους Αμερικανούς και δεν επρόκειτο να χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή. Οι πύραυλοι και οι βόμβες των πολεμικών σκαφών των 2 στόλων δεν θα έβρισκαν κανέναν στόχο. Είχαν φροντίσει οι Αμερικανοί να μην χτυπηθεί κανένα σκάφος”.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο προδότης των Ιμίων θέλει να
    ξέχνα ως οι τούρκοι σκότωσαν
    τρία παλικάρια τρεις ήρωες
    ο Ελληνικός λαός ώμος
    δεν ξεχνά η ιστορία θα γράψει
    για τον προδότη πάγκαλο ο νέος εφιάλτης .

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η φτωχή Ελλάδα διώχνει τα τίμια παιδιά της με τη μετανάστευση, αλλά συντηρει τα εγγόνια των δωσίλογων.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ

    (Σ.Σ. ΑΝΙΚΗΤΟΣ = ΗΛΙΘΙΟΣ)

    ΑΜΗΝ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Δεν ξέρω αν ο 9:21 έχει παιδιά αλλά σίγουρα έχει μάνα γιατί τη γαμούσα εγώ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    O Πάγκαλος είναι ένα εκ γενετής επιφανές μέλος του φασιστικού κυκλώματος. Είδε το φως της ζωής σαν εγγονός του μεγαλύτερου δωσίλογου της κατοχής. Όταν τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα πεινούσαν, ο Πάγκαλος αποθήκευε λίπος από το γάλα της Βέρμαχτ και της Γκεστάπο. Στη συνέχεια ο εγγονός του δωσίλογου έπρεπε να σβήσει τα ίχνη του.. έγινε επιφανής σταλινικός. Μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ Όμως, ούτε αυτό το έκανε τζάμπα. Όταν οι δημοκράτες Έλληνες δεν πεινούσαν πλέον, αλλά εργάζονταν σκληρά για την επιβίωσή τους και πάλι ο Πάγκαλος συγκέντρωνε λίπος. Η φτωχή Ελλάδα "έδιωχνε" τα τίμια παιδιά της, αλλά συντηρούσε τα εγγόνια των δωσίλογων. Επί χρόνια ο Πάγκαλος ζούσε πλούσια σαν κομματικός αξιωματούχος του ΚΚΕ. Ο εγγονός του αρχιδωσίλογου της Δεξιάς ζούσε πλούσια ως αυθεντικός σταλινικός αξιωματούχος του ΚΚΕ και άρα ως χαφιές τεμπελχανάς. Μόνον όταν άρχισε να "στερεύει" η "αγελάδα" του Στάλιν την εγκατέλειψε ο "δημοκράτης". Αλλά όταν είδε αλλού περισσότερο "φαΐ" έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι όμοιοί του έστηναν κύκλωμα εξουσίας και είχαν ανάγκη από έμπειρους χαφιέδες και προβοκάτορες.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    9.21 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ!
    ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ,ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ,ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ,ΠΑΓΚΑΛΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ 9.21,ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ 9:21 ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ )ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ……

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Τι απόλασυη όταν σκοτώνονται τα μουνόπανα οι γαλονάδες!!! Μακάρι να πέφτουν τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα τους!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.
    ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ Ε……….
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ Π.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *