ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

Στο στούντιο του Επικοινωνία και τις Δημοτικές Διαπλοκές βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της “Συμπολιτείας” Μανώλης Γραφάκος. Ο κ. Γραφάκος μίλησε για…

την ανάγκη αλλαγής ρότας στη δημοτική αρχή της πόλης, καθώς, όπως είπε, η διοίκηση του απερχόμενου Δημήτρη Στεργίου κρίνεται αποτυχημένη. “Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να συγκρίνουν τις διοικήσεις των τελευταίων ετών και να διαπιστώσουν ότι κατά τη θητεία Στεργίου πολλά πράγματα πήγαν στραβά”.

Ο κ. Γραφάκος κατηγόρησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για απουσία έργου, κακή οικονομική διαχείριση αλλά και πολιτική εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων.
Για τη δική του πρόταση σχολίασε: “Καταρτίσαμε ένα σχέδιο όχι για να φύγει ο κ. Στεργίου αλλά για την επόμενη ημέρα. Η Συμπολιτεία θέλει να υποδείξει μια κοινή συνισταμένη δράσεων που θα δώσουν εικόνα ενιαίας πόλης”.

Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, προτεραιότητα θα δοθεί στην κοινωνική πολιτική, την διευκόλυνση (οικονομική αλλά και διαδικαστική) της πρόσβασης των πολιτών στα προγράμματα του Δήμου, αλλά και τα έργα βασικών υποδομών.

Σε πρώτο πλάνο και η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων: “Εάν υποδειχθούν από την κεντρική διοίκηση πολιτικές που τα βλάπτουν θα είμαστε απέναντι”, ξεκαθάρισε, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα κατά των όποιων προθέσεων για επένδυση στο Πεντελικό.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *