Η ΝΔ χωρίς τους Μητσοτάκηδες, αλλά με πολλούς κουφιοκεφαλάκηδες

Είναι οδυνηρή η διαπίστωση, όσο κι αν κάποιοι στη Συγγρού δεν θέλουν να το παραδεχθούν. Η ΝΔ διέρχεται την χειρότερη περίοδο… από συστάσεως της!
Ο λαός που πιστεύει στη ΝΔ και στα όσα πρεσβεύει, μετά την οδυνηρή ήττα των εκλογών του 2009, έσπευσε με όλες του τις δυνάμεις να…..
εκλέξει τον επόμενο αρχηγό.

Με έναν ασυνήθιστο για τη ΝΔ ρυθμό, οι πολίτες αυτής της χώρας που διαπνέονται από αστικές αντιλήψεις, έσπευσαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον Αντώνη Σαμαρά ως τον επόμενο αρχηγό, στην μετά τον Καραμανλή εποχή, απαλλάσσοντας το κόμμα από την οικογενειοκρατία και τα φαύλα κομματικά κατεστημένα που την ταλάνιζαν για χρόνια πολλά!

Η εκλογή Σαμαρά ως διαδόχου του Κώστα Καραμανλή, ύστερα από πλήρη και ευθεία αντιπαράθεση με το Μητσοτακέικο, που επεδίωκε την εκλογή της Ντόρας , ήλθε, σύμφωνα με τους Ηρακλειδείς του στέμματος, ως ακτίνα φωτός και ελπίδας, μέσα από ένα σύθαμπο, για να ενθουσιάσει τους νεοδημοκράτες και να τους οπλίσει με τη χαμένη ελπίδα της επόμενης μέρας!!

Πλην όμως η χ α ρ ά αυτή δεν ήταν ανέφελη και δεν κράτησε για πολύ…
Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι η ΝΔ, μπορεί να “απαλλάχθηκε” από τους “κακούς” Μητσοτάκηδες, αλλά η Συγγρού… πλημμύρησε από ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ !!!

Ήδη μετράει απώλειες και σε έμψυχο υλικό και σε ιδεολογικό επίπεδο.
Και η εξουσία, εκεί που φάνταζε ως εύκολο δεδομένο για την επόμενη μέρα ,άρχισε να γίνεται πάλι μακρινό και ενδεχομένως άπιαστο όνειρο!!
Ο Σαμαράς στην προσπάθειά του να φανεί ευγνώμων, προς όλους εκείνους που τον συντρόφευαν στα πέτρινα χρόνια της πολιτικής του μοναξιάς, τους πήρε όλους κοντά του και τους έκανε Σαμαροφύλακες της καρέκλας του και παράτησε- κυριολεκτικά- στο περιθώριο, όλους τους άλλους που τον αγκάλιασαν και τον βοήθησαν να καθίσει στην καρέκλα της ΝΔ την οποία είχε εγκαταλείψει, κακήν κακώς, πριν 20 περίπου χρόνια!
Και τι κατάφερε;
Μια τρύπα στο νερό!!
Ανέθεσε θέσεις κλειδιά σε ατάλαντους καρεκλοκένταυρους, οι οποίοι ακολουθώντας το πρότυπο διακυβέρνησης Καραμανλή, περιχαράκωσαν τον Σαμαρά, μέσα σε ένα υποτιθέμενο προστατευτικό κλοιό και τον απομάκρυναν από τη βάση!!
Για παράδειγμα η λάντζα της επικοινωνίας του κόμματος, ανετέθη σε έμπιστα πρόσωπα , προσκείμενα στον Πρόεδρο, πλην όμως εντελώς ακατάλληλα για το νευραλγικό αυτό πόστο!!
Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό ο ίδιος ο κ. Σαμαράς στον τομέα αυτό, είναι βέβαιο ότι, πλην Μιχελάκη και του βαλλόμενου πανταχόθεν Άκη Γεροντόπουλου, μόνο λάθη θα βρει στο επικοινωνιακό επιτελείο του και πολλές , πάρα πολλές , γκάφες, οι οποίες εξέθεσαν τον πρόεδρο και δεν τον βοήθησαν πουθενά, στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει τόσο καιρό, για να βγάλει το κόμμα στην επιφάνεια και να το φέρει ξανά στην εξουσία!

Ναι οι ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ στη ΝΔ έχουν ονοματεπώνυμο και όσοι διαβάζετε kentrinews.gr είμαστε βέβαιοι ότι τους γνωρίζετε πολύ καλά…

Δεν μπαίνουμε στον πειρασμό να τους κατονομάσουμε για μία φορά ακόμη…

Τελειώνουμε με την αρχική μας διαπίστωση: η ΝΔ μπορεί να απαλλάχθηκε από τους Μητσοτάκηδες αλλά απέκτησε πολλούς ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ …

Δια την αντιγραφή,

Η Γαλάζια Οχιά

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *