Προς τον ΥΠΕΘΑ κ. Π. Καμμένο……

Κύριε ΥΠΕΘΑ η αναζήτηση πηγών για εξεύρεση οικονομικών πόρων και στέγης ειδικά των πολύτεκνων στρατιωτικών, τείνει να γίνει καθημερινότητα, προκειμένου όρθιοι και αξιοπρεπείς να σταθούν στα πόδια τους και να παράσχουν με όλες τους τις
δυνάμεις αυτό που ως πιστοί και φιλότιμοι στρατιώτες ορκίστηκαν να υπηρετούν.
Ερωτηματικά δε και οργή των πολύτεκνων στελεχών προκαλεί το γεγονός πως γραφειοκρατικές διαδικασίες ερμηνεύονται και εκτελούνται ακόμα και σήμερα, εν μέσω κρίσης χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος οικονομικό η οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο κόστος για την υπηρεσία από την εκμετάλλευση μιας κατάστασης εις βάρος πολύτεκνων οικογενειών.

Η οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει αυτές οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από την κατάργηση συνταγματικών ευεργετημάτων με δήθεν νέα ευεργετήματα του πρώην ΥΠΕΘΑ, δυσχερέστατη.
Ο κοινωνικός αντίκτυπος από την αντισυνταγματική, αντιδημογραφική, αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική της προκατόχου κυβέρνησης με την φορολόγηση των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών ως τεκμήριο πλουτισμού, μεγάλος. Οι οικογένειες στρατιωτικών,των εν ενεργεία και αποστράτων,έχουν φθάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης.

“Το Μέγαρο Μουσικής μπορεί να περιμένει προκειμένου να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και αναβαθμισθούν οι κοινωνικοί μας θεσμοί”!

Αναγνώστης Ξυπνήστε ρε 
Στρατιωτικός 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *