Τι αστειος λαος που ειμαστε

Ψηφιζαμε επι δεκαετιες απατεωνες απλα για να μπορουμε και εμεις να κανουμε τις μικροαπατεωνιες μας,ξεραμε χρονια οτι μας κατακλεβουν αλλα μονο προσφατα ζηταμε την τιμωρια των κλεφτων.
Ειμαστε ενημεροι για την ανικανοτητα των πολιτικων μας αλλα δεν μας ενοιαζε γιατι πιστευαμε οτι αυτο το φαγοποτι θα κρατουσε για παντα..
Ξαφνιαστηκαμε με τον διαχειριστη μας,αλλα δεν μας πειραξε τοσο οτι μας εβαλε τα μετρα αλλα οτι μας ειπε….
ψεματα πως λεφτα υπαρχουν.
Επι δεκαετιες λεγαμε …γιατι να βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα?και ξαφνικα καταλαβαμε οτι και να θελουμε να το βγαλουμε ειμαστε ανικανοι να το κανουμε,χρειαζομαστε σωτηρα ακομη και για αυτο.
Πιστευουμε και ασχολουμαστε με ανοησιες και αδιαφορουμε για την χωρα μας και ξαφνικα κατηγορουμε τους ανικανους πολιτικους οτι δεν ενδιαφερονται και εκεινοι.
Ολοι οι ξενοι ειναι εχθροι μας κατα περιοδους,Αμερικανοι,Γερμανοι,εκεινοι θελουν να μας χρεοκοπησουν,σκεφτηκαμε ποτε οτι:

Αν χρεοκοπουσε μια αλλη χωρα στην Ευρωπαικη ενωση και εμεις ειχαμε την καλοπεραση μας….θα δεχομαστε να τους βοηθησουμε?
ΟΧΙ.
Γιατι να βοηθησουν εκεινοι εμας?για να συνεχισουν οι πολιτικοι μας να κλεβουν,να λενε ψεματα,να μας εξαπατουν και εμεις να βολευομαστε με αυτο,να το ξεχναμε,να μην απαιτουμε την δημοκρατια που μας υποσχεθηκαν.

Ενας αστειος λαος ειμαστε,αστεια μας αντιμετωπιζουν,μην ακουτε τον τσαρο και τον διαχειριστη και αυτους γραμμενους τους εχουν.
Και αυτο τους ενοχλει περισσοτερο.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!! Τι Μορφές έχουν! Πως να τους ξεχωρίσετε και…
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    10.00 LES :Αν χρεοκοπουσε μια αλλη χωρα στην Ευρωπαικη ενωση και εμεις ειχαμε την καλοπεραση μας….θα δεχομαστε να τους βοηθησουμε?
    ΟΧΙ.

    KAI ESY POU TO KSES RE PALIOMALAKA TOU KERATA ,POU MONO Y
    PO8ESEIS KANEIS AN EIXAME KALOPERASI KAI AN KAI AN ANTE KAI GAMHSOU POUSTARA

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Και ο λογος που διαλεξαν την Ελλαδα μετα την ΙΣλανδια ειναι, γιατι η αγορα εινα μικρη, μονο το 3 τοις εκατο της ΕΕ, αρα την ελεγχεις πιο ευκολα. Ναι, αυτη τη φορα υπαρχει και σχεδιο και συνομοσια και λεγεται η συνομοσια του χρηματος. Και οτι αλλες κυβερνησεις αρνουνται να μας δηθεν σωσουν καλα κανουνε, γιατι βλεπουν, ολο αυτο θα καταρευσει καποια στιγμη. Απλως εδω η ντοπια προπαγανδα το παρουσιαζει σαν κατι κακο, γιατι ετσι τους συμφερει, να νομιζει ο Ελληνας, οτι οι κακοι Ευρωπαιοι αρνουνται βοηθεια. Και μια που ειπα προπαγανδα, ο Μπαμπης εχθες στο σκαι εδωσε ρεστα.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Τωρα συγνωμη, συγκρινονται οι μικροαπατεωνιες οι δικες μας με τις μεγαλοαπατεωνιες τις δικες τους;
    Ποιες απατεωνιες χρεωκοπουν μια χωρα; Οι δικες μας ή οι δικες τους;
    Οι ξενοι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ δηλ. οι αγορες θελουν να μας εχουν σε καθεστως μονιμης χρεοκωπιας, γιατι βγαζουν τρελλα λεφτα. Και γι αυτο το λογο εκαναν οτι μπορουσαν να μας φερουν σ αυτο το σημειο. Μονο απο την ιστορια του Τ3 σε Τ10 εβγαλαν 17 ΔΙΣ και το χρεος εκεινη την ιδια περιοδο εφτασε τα ουρανια.
    ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    μας βαλανε με το ζορι στην ενωση γιατι ηταν το σχεδιο τους και μεις πεσαμε στη παγιδα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *