Μελίσσανίδης: Μπαίνω αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι!

Αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ συνάντησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε εστιατόριο της Γλυφάδας και του ζήτησε να μπει μπροστάρης και να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να βγει η Ενωση από το αδιέξοδο. “Μπαίνω αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Δεν θα πληρώσω εγώ τα σπασμένα άλλων”, η απάντηση του Τίγρη…

Οπως είχαμε αναφέρει κα νωρίτερα περίπου 200 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, κυρίως της Original πήγαν στο σπίτι του Μελισσανίδη στην Βούλα.

Ο “Τίγρης” δεν ήταν εκεί και ύστερα από συεννόηση που έγινε, αντιπροσωπεία οπαδών τον συνάντησε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου έπαιρνε το δείπνο του.

Οι οπαδοί της Ενωσης ζήτησαν από τον πρώην μεγαλομέτοχο να αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες για την ομάδα και ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σαφέστατος και ξεκάθαρος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

“Μπαίνω αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Δε μπορώ να πληρώσω εγώ το μάρμαρο. Δεν μπορώ να πληρώσω τα σπασμένα τόσων ετών. Είναι άδικο. Εάν βρεθούν και άλλοι που έχουν διάθεση να βάλουν χρήματα μπαίνω κι εγώ μαζί. Η ΑΕΚ δεν είναι… παιδική χαρά και για να γίνει όπως πρέπει και όπως τη θέλουμε όλοι μας χρειάζονται πολλά λεφτά. Σας λέω ξεκάθαρα ότι αν μπουν και οι άλλοι εγώ θα είμαι εκεί”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εννοώντας φυσικά τους κύριους μετόχους της ομάδας του 2004.

Πηγή: sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *