Ελληνική Δικαιοσύνη ώρα μηδέν

Δικογραφίες που στήνονται μέσα σε μια νύκτα. !

Δικαιοσύνη είναι να προφυλακίζουν κόσμο χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και με δικογραφίες που στήνονται μέσα σε μια νύκτα.
Δικαιοσύνη είναι να προφυλακίζουν φυσιογνωμίες βάση ανύπαρκτων σκανδάλων απλώς γιατί εξυπηρετούν πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα .

Δικαιοσύνη είναι πολιτικά πρόσωπα από την εκάστοτε κυβέρνηση να ανακατεύονται στα πόδια των δικαστικών και να αποφασίζουν αυτοί ξεπερνώντας ακόμη και….
το νόμο .

Δικαιοσύνη είναι να αποκαλύπτεται ότι υπουργός κυβέρνησης καθοδηγούσε υπόθεση για γνωστό υποτιθέμενο σκάνδαλο και να μην ανοίγει «μύτη».

Δικαιοσύνη είναι να έχει τη δυνατότητα υπουργός της οικονομίας που έβαλε την Ελλάδα στο άρμα της Τρόικας , να λέει έχασα τα στοιχεία που εμφανίζουν τα πρόσωπα που έπαιξαν παιχνίδια στην πλάτη του Έλληνα και να κλείνουν τα αυτιά τους οι εισαγγελείς .

Δικαιοσύνη είναι βγάζουν ένταλμα σύλληψης για ένα δημοσιογράφο επειδή δημοσίευσε ονόματα τα οποία έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό χωρίς να αναφέρει ποσά στα πλαίσια της προσπάθειας των αποκαλύψεων για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Μα γιατί εκεί στην δικαιοσύνη δεν είχαν το ίδιο πάθος και με άλλες αποκαλύψεις που έκανε ο συγκεκριμένος συνάδελφος στο παρελθόν και μάλιστα για θέματα τα οποία είχαν ονομάσει σκάνδαλο αλλά δεν ήταν;

Πως λοιπόν να μην σκεφτούμε ότι Δικαιοσύνη είναι κάτι που πλάθεται σύμφωνα με τις ορέξεις, τις πολιτικές θέσεις, τις υπουργικές απαιτήσεις και τις κυβερνητικές εντολές ; Πώς να μην σκεφτούμε ότι η Δικαιοσύνη δεν θέλει να ανοίξει το θέμα της λίστας Λα γκαρντ γιατί ποιος ξέρει ποιοι είναι μέσα;

Ντροπή για το ένταλμα που βγήκε για τον συνάδελφο Κώστα Βαξεβάνη και να τονίσουμε ότι το ένταλμα και οι τελευταίες κινήσεις της Δικαιοσύνης σε σχέση με υποθέσεις και προφυλακίσεις μας θυμίζουν άλλες εποχές ….το ξανα γράφω : άλλες εποχές.

briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *