Κάνουν… δωρεάν διαφήμιση στη Ντόρα!

Ακριβώς αυτό που δεν θα έπρεπε να γίνει, προκειμένου να κερδίσει διαφημιστικό χρόνο η Δημοκρατική Συμμαχία συνέβη μέσα σε λίγες ώρες. Από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη δήλωσή του ότι, «το κόμμα της Ντόρας δεν θα φτουρήσει», μέχρι την ομοβροντία δηλώσεων από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, το…..
νέο σχήμα, χωρίς να δαπανήσει ένα ευρώ κατάφερε να γίνει γνωστό ακόμη και σε όλους όσοι το βράδυ της Δευτέρας παραδόθηκαν στην αγκαλιά του Μορφέα, αντί να καταλήξουν στην αγκαλιά του Πρετεντέρη.

Με αφορμή την απομάκρυνση του βουλευτή Αυγενάκη-ειρήσθω εν παρόδω τώρα θα τον έμαθε και η μάνα του- από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, και την παραπομπή του με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής, μπήκαν στη σειρά οι βουλευτές και άρχισαν να… προβάλουν τη Δημοκρατική Συμμαχία.

«Τσίμπησαν» το δόλωμα και προσέφεραν απλόχερα αυτό που δεν φανταζόταν ούτε η ίδια η Ντόρα. Τσάμπα «διαφήμιση» σ’ ένα κοινό, που όπως θα αποδειχθεί και από τις μετρήσεις που τρέχουν από χθες και αφορούν το νέο σχήμα, εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι η οικονομική τους κατάσταση παρά η κατάσταση που επικρατεί στην Κεντροδεξιά.

Είναι προφανές, ότι ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις. Οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις, που τα αποτελέσματά τους καταλήγουν ενίοτε σε ανεξέλεγκτες διεργασίες, επιφέροντας στο τέλος δυσμενείς εξελίξεις.

Κανένας, μα κανένας, δεν ενδιαφέρεται αυτή την εποχή για το τι συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία και στην αυλή της. Οι πολίτες δεν αγωνιούν για το μέλλον του Αυγενάκη, ή την τύχη του Κεδίκογλου και όσων τέλος πάντων «σορτάρουν» στο πολιτικό χρηματιστήριο.

Γι’ αυτό και οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας, ως κόμματος εξουσίας και φορέα φιλελεύθερων αξιών και θέσεων, είναι μεγάλες και σημαντικές. Η κοινή γνώμη αξιολογεί και κρίνει χωρίς να χρειάζεται τις δηλώσεις και τους αφορισμούς ένθεν και ένθεν. Και επιτέλους αυτή την ώρα την απασχολούν σοβαρότερα θέματα. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και να συστήσει, σε όσους δεν εννοούν να το καταλάβουν, αυτοσυγκράτηση.

www.statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. Ανώνυμος

    αφου εχει το θρασος και υστερα απο ολη αυτη την πορεια της, βγαινει σαν να μην τρεχει τιποτα, σαν να ηταν αλλου, σ'αλλη χωρα, φανταστειτε αμα πεσουμε στα χερια της, τι ειναι ικανη να μας κανει… ο ΓΑΠ θα φανταζει αγγελουδι μπροστα της(τουλαχιστον φατσικα),αν και τα ιδια σκ…ειναι!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Βλαμμένε που λες τον Κυριάκο γιο της Ντόρας,
    πρώτα πρώτα είναι αδελφός της
    και δεύτερον ο καθυστερημένος Κυριάκος δνε μπορεί ούτε να κλάσει μόνος του, θα σκεφτεί πολιτικά ;
    Σαμαρά και λοποί ξεσμάρωτοι, ο τελευταίος να κλέισει την πόρτα.
    Με τον Λαζαρίση θα μέινεις Ζιγδαντώνηηηηηη!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ KYΒEΡΝΗΣΗΣ (ΚΩΣΤΑΚΗ , ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΑ),
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ,(ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΚΤΛ) ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ , ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ( ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ) ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΝΟΜΑ ¨ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΣΙΑ ΝΕΑ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ –ΝΕΑ ΦΑΜΙΛΙΑ¨ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ,ΑΠΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΝΤΟΡΑ…

    ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ. ΣΤ'ΑΡΧ…Α ΜΑΣ! ΚΑΨΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ'ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙΙ… ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΑΜΠΙΡ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    (Με τους αδηφάγους πολιτικατζήδες να μην μπορούν να βάλουν χαλινάρι στην απληστία τους… )Ανευλαβής …

    Σε πόσο μεγάλο μέρος αυτής της εικοσαετίας της κατρακύλας η ίδια η Ντόρα αποτελεί ενεργό μέλος της πολιτικής η παραπολιτικής κάστας που κυβέρνησε τον τόπο ;
    Σε όλη, φυσικά. Με βάση ποιο σκεπτικό, λοιπόν, ένας ενεργός παράγων αυτής της “μαύρης” εικοσαετίας μπορεί να αποτελεί ελπίδα για το μέλλον;
    Επειδή τώρα κάνει κόμμα και παιχνίδια αρχομανίας με τους υποτακτικούς της;
    Σε ποιους τα πουλάτε, βρε παιδιά, όλα αυτά;
    Για ποιους μας περνάτε; Έλεος!

    (Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον…)Ανευλαβής…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    οποιος τολμησει και ψηφισει τη ντορα, να του κοπει η ψωλη και να πεσει στο φακελο μαζι με το ψηφοδελτιο και να θεωρηθει ακυρο. Οποια τολμησει και την ψηφισει, να της φυτρωσει μια ψωλη στο μετωπο που να την εμποδιζει οταν φοραει γυαλια ηλιου.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Η κ. Ντόρα έχει τεραστιες ευθηνες , για τον τρόπο της "διακυβέρνησης" της χώρας υπό τον μικρονοο κ. Καραμανλή, ούσα εκ των στενότατων συνομιλητών του,συμβουλάτορας του και βασικός υπουργός του . Ήταν ένα από τα τρία στελέχη (ομοούσια τριάδα ανίκανων ΚαραμανΛης, ΝΤΟΡΑ και Σουφλιας).που αποφασιζαν,διορίζαν και εκτελούσαν
    Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΖΙΜΕΝΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΤΛ .

    ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο Θεος πρεπει να βρεξει ψωλες στα κεφαλια ολων οσων μας κυβερνανε.Η Ντορα πρεπει να επωφεληθει του γεγονοτος και να κυβερνησει σε κομμα με συμβολο το γαλαζιο παπαρι.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αγαπητή μου ΝΤΟΡΑ, ίσως θα ήτο πιο συνετό από μέρους σου,άν καλούσες δίπλα σου, απλούς Νέο Δημοκράτες κι όχι να παρουσιάζεις αυτήν την
    απογοητευτικήν εικόνα, με όλα αυτά τα ερπετού υφέρπουν τώρα στα πόδια σου,προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονήν τους στην πολιτική σκηνή της χωράς .

    Ίσως τότε ή εικόνα σου,νά ήτο πιο ελπιδοφόρα.
    Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τους σκόρους της πολιτικής ζωής,
    τούς ανίκανους και τα λαμόγια.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Θα φτασει η ωρα που τα μανικια θα φυγουνε βροχη στη βουλη. Ο Θεος εχει αυτια και βλεπει.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Φιλε ανωνυμε παμε να ριξουμε κανενα μανικι σε ενα καλο μπουρδελακι που ξερω στη… Βουλης??

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Προς Κοντογιαννη σφουγγοκωλαριο της Ντορο-φαυλοκρατιας

    Που είσαι νιότη που ‘λεγες πως θα γινόταν άλλος
    (μα μπήκες σε βρακί κυράς κι έγινες παπαγάλος)
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ….
    Εμπρός της ΕΛΛΑΔΟΣ οi Ντοροκολασμένοι!!!
    Το Μητσοτακέικο άνοιξε το πουγκί !

    Οι μέθοδοι της… Oσιας Οικογένειας ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη και μοναδικό κίνητρο την εξουσιομανία.
    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού(ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της κομπίνας, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας, υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας.

    ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΟΡΟ-ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .
    ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ρε αφηστε τα ποιος εριξε τι και σε ποιον. Ριχτε κανενα μανικι τωρα που μπορειτε γιατι θα ακριβυνουν οι καποτες.

    Reply
  14. ΝΙΚΟΣ

    Ο ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΕΛΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΡΗΞΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΗΞΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΙΟΝ ΕΡΗΞΕ?

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ 1965 ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ 2010 ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑ" ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 12.22
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.
    1993 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΗΞΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
    ΨΥΧΟΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟ 1965 ΞΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ!
    ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!
    ή ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΠΕΦΤΕΙ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *