Ερωτηματικό για τους ΑΝ.ΕΛ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ


Οι “γυρολόγοι” των κομμάτων δεν έχουν τέλος. Οι “απολιτίκ” τύποι, είναι της μόδας και μετά το Γιάννη Μπουτάρη, σειρά έχει ο Χάρης Παπαγεωργίου…

Αν και ως άνθρωπος είναι σοβαρός, και, έχει ένα ιδιαίτερα λαμπρό αθλητικό παρελθόν, δεν μπορεί κανείς να μην επισημάνει την πολιτική του πορεία.

Εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, επί νομαρχίας του ΠΑΣΟΚου, Κώστα Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια, “μετακόμισε” στο ψηφοδέλτιο του γαλάζιου νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, αναλαμβάνοντας το νευραλγικό κομμάτι του Κέντρου Πολιτισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Ο Παναγιώτης, τον τίμησε με το παραπάνω.

Μετά “σηκώνει” αντάρτικο και αποχωρεί από την ομάδα Ψωμιάδη, δημιουργώντας δικό του, ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2006, απέναντι στον Παναγιώτη.

Σήμερα, χρίζεται υποψήφιος Δήμαρχος με τους ΑΝ.ΕΛ.

“Τεκμηριωμένη” πολιτική άποψη με “απίστευτη” συνέπεια και συνέχεια…… αφήνοντας άφωνους και τους πιο κομματικούς πιστούς ανά το πανελλήνιο. Αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος, ζητάει την ψήφο των Θεσσαλονικέων. Ο Καμμένος, έκανε το ντιλ και μαζεύει….. ο,τιδήποτε. Μήπως ο Πάνος, ήθελε να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αριανών με την επιλογή Χάρη Παπαγεωργίου, μετά τις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του Άρη Θεσσαλονίκης, όταν έπεσε η ΑΕΚ στη Γ’ εθνική?

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *