Σε πληρη εξελίξη η κινητοποιηση των αποστρατων εξω απο το υπουργειο αμυνας

Εμβατηρια και …συνθηματα για ολα…..- Διχαστικη δηλωση του Θ. Πλευρη που επενδυει στο μισος

Τωρα θυμηθηκαν οι αποστρατοι να διαμαρτυρηθουν….και να ζητησουν …ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…..Καλλιο αργα παρα ποτε….Ισως…… Σε λιγο καιρο και καποιοι βουβοι εν ενεργεια που θα τους σουταρουν στην αποστρατεια θα πανε να πυκνωσουν τις ταξεις τους και…
το εργακι θα συνεχιστει…..Πλακιτσα να γινεται……. Αυτη ειναι η αποψη μας. Αν δεν υπαρξει κοινο μετωπο, εν ενεργεια και εν αποστρατεια μαζι με το λαο δουλεια δεν γινεται….Αυτο πιστευουμε. Τα δακρυα πανω απο το χυμενο γαλα….ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ………Στα “παραπολιτικα” σημειωνουμε την απιθανη δηλωση του βουλευτη του δημοκρατικου κατα τα αλλα κοινοβουλιου κ. Πλευρη που τα εβαλε με τις συνταξεις του ΕΛΑΣ!!!!Το ζητημα ειναι , τωρα, που ειμαστε κατω απο την μποτα του ΔΝΤ να ενωθουμε. ΟΧΙ να διχαστουμε και αλλο. ΕΛΕΟΣ με την κλασσικη μικροπολιτικη συνταγη. ΕΛΕΟΣ!!!

http://yened.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΒΡΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?…ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ?…ΕΡΩΤΩ?…
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΑΞΩ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αγαπητή Εριέτα, έχω κάνει αρκετούς σχολιασμούς σε αυτό το site με υπογραφή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και σε κανένα σχολιασμό μου, δεν υπάρχει ίχνος ανάγωγου τρόπου πόσω μάλλον σε γυναίκες.

    Επαναλαμβάνω ότι, με αυτούς τους σχολιασμούς που κάνεις για εμένα, το λιγότερο που κάνεις είναι να με αδικείς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Εσύ ΕΡΙΕΤΑ θολώνεις το τοπίο και..,ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις για το τί δουλειά έκανε ο άνθρωπος.Α..,και να διορθώσεις λίγο την ορθογραφία σου…!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Παρακολούθησα τις ειδήσεις στη ΝΕΤ στις 15.00.Το δελτίο κράτησε μία ώρα.Ειπώθηκαν ένα σωρό θεματα,σοβαρά και …ασόβαρα.Για το ΔΝΤ,για την κρίση στην Ελλάδα,την κρίση στην Ιρλανδία.για μουσικά έργα των Μπετόβεν και άλλων,για το…μικρό σπίτι στο λειβάδι..,και για την συγκέντρωση-πορεία των αποστράτων αξκών δεν ειπώθηκε ούτε λέξη.Κύριοι καναλάρχες και δημοσιογράφοι είστε κατευθυνόμενα άβουλα όντα που προβάλετε ή αποκρύπτετε ότι εσείς θέλετε. Γιατί τέτοιος υποβιβασμός και απαξίωση του θέματος?Αν κάναν πορεία οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί,θα είσασταν πρώτοι απ όλους εκεί.Ντροπή σε σας και στο κανάλι σας για ότι "μαγειρεμένο" και λογοκριμένο μας σερβίρετε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ 5:19 και 5:39 ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΜΕ ΥΒΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΩΝ.
    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ (ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ).
    ΕΡΙΕΤΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εάν ενοείς την αδυναμία να παρουσιάσω προσωπικά στοιχεία έχεις απόλυτο δίκαιο, εάν όμως αναφέρεσε στο σχολιασμό η τους σχολιασμούς που έχω κάνει στο συγκεκριμένο blog, θα έλεγα ότι με αδικείς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ…
    ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ…
    ΕΡΙΕΤΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αγαπητή Εριέτα, εάν απευθύνεσε στον 4,15, και το τι είμαι και το πόσο χρονών βγένει απο το κείμενο, σου ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μια ερώτηση αγαπητέ?…
    Τι δουλειά έκανες και πόσο χρονών είσαι?…
    Ευχαριστώ.
    ΕΡΙΕΤΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ

    Ήμουνα μικρό παιδί όταν αποφάσισα να υπηρετήσω την πατρίδα, ξεχνώντας φίλους συγγενείς και ότι μου θύμιζε τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, για έναν και μόνο λόγω, να δόσω εάν χρειαστεί την ζωή μου για να σώσω την δική σας.

    Άφησα πίσω εφηβία και ανέμελα χρόνια και κλείστηκα πίσω απο μια μάντρα αγωνιώντας για ένα και μόνο πράγμα, να γίνω όλα αυτά που περίμενε η πατρίδα απο εμένα.

    Παιδί ακόμα, με το sysmyk, βρέθηκα με το χέρι στην σκανδάλη στο νησί μένοντας στα σκηνάκια για εβδομάδες, κοιτώντας τα τούρκικα αεροσκάφη να πέταν 100 μέτρα πάνω απο το κεφάλι μας και παρόλα αυτά ένα είχα μέσα στο μιαλό μου, πότε θα έρθει η ώρα να δόσω την ζωή μου για την πατρίδα.

    Τα χρόνια περνούσαν, έβλεπα την γυναίκα μου να διαλύει το σπιτικό της κάθε τόσο, τα παιδιά μου να κλαίνε στην αγκαλιά των φίλων τους και εγώ είχα στο μιαλό μου να δόσω την ζωή μου για την πατρίδα.

    Με τα ίμια βρέθηκα στον έβρο, πάλι με το χέρι στην σκανδάλη και με την οικογένεια 800 μέτρα απο τα πρώτα τουρκικά πυροβόλα και όταν είπαν την γυναίκα μου να φύγει με τα παιδιά τους απάντησε, εδώ έφερε η πατρίδα τον άντρα μου εδώ θα μείνουμε και εμείς και εγώ είχα στο μιαλό μου να δόσω την ζωή μου για την πατρίδα.

    Κοιτώντας το άλπούμ με τις φωτογραφίες βλέπω μόνο εμένα, την οικογένεια μου και αναμνήσεις απο όλα τα μέρη που υπηρέτησα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν στις φωτογραφίες ούτε οι φίλοι, ούτε οι συγγενείς, ούτε τα μέρη που μεγάλωσα.

    ήρθα στον τόπο μου, αλλά δυστυχώς είμαι ξένος και εγώ και τα παιδιά μου και που να πάω τώρα, σε ποιό τόπο, σε ποιό μέρος, αφού σε όλα υπάρχει και ένα κομμάτι μας, ξένος λοιπών.

    Και βλέπω τώρα μετά απο όλα αυτά να με ξεφτιλίζουν, να με χλεύαζουν και να καταριούνται εμένα και την οικογένεια μου.

    Δεν είμαστε καραβανάδες, ούτε αργόμισθοι, ούτε ότι θέλει να βρίσει ο καθένας, είμαστε εσύ και είμαστε εδώ για να μπορείτε να κοιμάστε αγκαλιά το βράδυ με τα παιδιά σας και την γυναίκα σας, να περνάτε τις γιορτές παρέα με τους δικούς σας και να μην στερείστε αυτό που στερούμαστε εμείς, την ελευθερία.

    δεν ξέρω τώρα μετά απο τόσα χρόνια, εάν θέλω να δόσω ακόμα την ζωή μου, για την πατρίδα, δηλαδή για εσάς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΦΡΥ ΕΠΙΤΗΘΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΣ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ..

    ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ..

    ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ ΣΚΕΛΑΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΝΓΚ..

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ…

    ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ????ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΣΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΘΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖςΕΙ ΟΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΤΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΜΝΙΑ ΜΟΥ,ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Πράγματι αυτή είναι η αλήθεια όσον αφορά το οικονομικό των στρκών σε σύγκριση με τους τραπεζικούς της Ελλάδος και της Εθνικής κατά κύριο λόγο.Εχω συγγενή στην Ελλάδος και το γνωρίζω.χοντρά λεφτά παίρνουν οι άνθρωποι.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    1.04
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    25 Νοεμβρίου 2010 12:52 μ.μ.
    ______________________________________________

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ""ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ""…ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ;;;;ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΝΑΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ;;;;;;ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΑΡΑ..ΟΥΣΤ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΗ….ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΗ….ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΜΕΤΑ ΕΛΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ….ΛΑΜΟΓΙΟ ,Ε ΛΑΜΟΓΙΟ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Προς 12¨16
    Αγοράκι μου εσύ πρέπει να είσαι πολύ προβληματικό άτομο,πολύ μαμάκιας,και μάλον πιτσιρικά σε βίασε κανένα συγκενικό σου πρόσωπο,για να απευθύνεσαι έτσι προς αυτούς που δουλεύουν 80 ώρες την εβδομάδα χωρίς φράγκο υπερωρίες στο όνομα της πατρίδας που τους ξεσκίζει κάθε μέρα,και που κάθε 2-3 χρόνια σαν τους τσιγγάνους ξεσηκώνουν σπίτι και οικογένενεια και τρέχουν από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Εσύ που μιλάς έτσι, ξέρεις ότι (και το λέω από πρώτο χέρι) ο Αρχηγός ΓΕΣ
    παίρνει το ίδιο εφάπαξ με ένα ταμεία της τράπεζας της Ελλάδας..? Μάθετε πρώτα,και μετά να πετάτε τις μαλακίες σας.Επειδή έτυχες να γνωρίσεις 2-3 βαρεμένους δεν πάει να πει ότι όλοι είναι το ίδιο…Αει και πηδηξου στο φινάλε..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ο ανήθικος και διαπλεκόμενος παιδεραστής εισαγγελέας γιατί δε φυλάκισε τον πτέραχρο που παρέσυρε το σωστό τροχονόμο που πήγε να του αφαιρέσει τις πινακίδες; Πόση μίζα του έβαλε στο λογαριασμό; Μήπως κάποιο αγοράκι…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Τα καρκινώματα της κοινωνίας. Πήγα φαντάρος και είδα κάτι Δρούγκες κάτι Μουγκαράκηδες κάτι Παπαθανασίου Ηλίες και λοπά μουνόπανα. καρκίνο να βγάλουν και να τους γαμήσουν τα ανήλικά τους και τις γυναίκες και κόρες τους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *