Επιστρέφουν οι ρίγες στη φανέλα της ΑΕΚ



Η ανανέωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν ξεκινά από τις φανέλες και η αλλαγή είναι εντυπωσιακή. Το aek365.gr σας αποκαλύπτει αποκλειστικά τις νέες εμφανίσεις της Ένωσης που θα την… ακολουθήσουν την καινούρια περίοδο. Μετά από αρκετά χρόνια οι ρίγες επιστρέφουν. Η ΑΕΚ φόρεσε για τις περιόδους 2002-04 εμφανίσεις με ρίγες (τότε την έντυνε η Nike) και από τότε το πολύ επιτυχημένο σχέδιο δεν χρησιμοποιήθηκε πάλι
Η Puma λοιπόν φέρνει μεγάλες αλλαγές στη νέα φανέλα που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτές των τελευταίων σεζόν. Η νέα εμφάνιση θα είναι στο …

… σχέδιο αυτής που θα φορέσει η Εθνική ομάδα της Γκάνας στο επερχόμενο Μουντιάλ. Ρίγες σε μαύρο και κίτρινο με διαγώνιο κόψιμο στο λαιμό που φτάνει έως το στήθος. Το σήμα της ομάδας παραμένει αριστερά. Όμορφες είναι και οι λεπτομέρειες στην κατάληξη των μανικιών που θα είναι κίτρινες.

Η δεύτερη εμφάνιση θα έχει γαλάζιο χρώμα και θα είναι στο ίδιο σχέδιο (όπως ακριβώς η λευκή της Γκάνας). Πιθανότατα στον δεξιό ώμο θα υπάρχει υδατογράφημα με τον Δικέφαλο (στη θέση που η Γκάνα έχει το αστέρι). Προσωρινά δεν υπάρχει σχέδιο για τρίτη εμφάνιση και ίσως τελικά η ΑΕΚ να μείνει σε αυτές τις δύο.

Οι νέες εμφανίσεις αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία τον Ιούλιο. Πρόκειται σίγουρα για μια μεγάλη αλλαγή που δεν έχει καμία σχέση με τις εμφανίσεις που φόρεσε η ΑΕΚ από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία με την Puma. Οι φανέλες έχουν ιδιαίτερο σχέδιο και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν ο κόσμος να υποδέχτέι πολύ καλύτερα το νέο σχέδιο από αυτό που υπάρχει τώρα που ομολογουμένως δεν θεωρείται επιτυχημένο.
aek365

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *