Ο εξισλαμισμός της Χώρας

Εμάς όμως μας νοιάζει η Ελλάδα μας. Αυτήν πονάμε, για αυτήν ματώνει η ψυχή μας. Ας αντιληφθεί ο…..
κάθε πολιτικός, πως πολιτική με τέτοιες μεθόδους δεν ευδοκιμεί. Η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει. Το ξημέρωμα και ο ήλιος, έρχονται μετά το πιο βαθύ σκοτάδι… iasmos.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    Επειδή ο αριστερός συνομιλητής της μιάς φράσης ( που με αποκαλεί φασίστα, χρυσαυγήτη ) ανακάτεψε στην συζήτηση και τον Μίκη Θεοδωράκη και επειδή δεν έχει επιχειρήματα για το κόμμα που φαίνεται να υποστηρίζει ( το κώμα του λαού) θα του δώσω εγώ ένα. Μήπως γνωρίζει ποιό κόμμα μετά από εκείνο το περίφημο Θεοδωρακικό "Καραμανλής ή τανκς" έριξε γραμμή να λοιδωρούν και να βρίζουν τον Θεοδωράκη αποκαλώντας τον μάλιστα φούσθη;;;Και ο νοών νοείτο.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ…….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    9.55
    ξεφτιλισμενε της μακρονησου εαμοβουλγαρε ερχεται η ωρα σας…
    ο ελληνικος λαος θα σας κομματιασει σταλινικα αποβρασματα, συνεργατες γερμανων ιταλων και βουλγαρων κατακτητων…
    το κκε προτρεπει τους ξενους λαθρομεταναστες να σκοτωνουν τον ελληνικο λαο!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η αλήθεια ποναει ε; Αφού μια ζωή εθνοπροδότες ήσασταν, γιατί σας κακοφαίνεται; Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε με επιχειρήματα στον 9:18 πετάμε ένα "φασίστας, ναζιστής, χρυσαυγίτης, χουντικός, γερμανοτσολιάς" και καθαρίσαμε, έτσι; Θα προσθέσω και το κουίζ της ημέρας: "Κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας". Ποιός σας αποκάλεσε έτσι; Γνωρίζεις να μας πεις φίλτατε συμμορίτη;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Προς 9:18.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΝΑΖΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ."ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙΣ"?…
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο HELLRAISER Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ?????????
    ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ…ΝΑΖΙΣΤΗ…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Συνεχίζω για το γκρουπούσκυλο, το θλιβερό σταλινικό απομηνάρι του 13% (εν μέσω κρίσεως του συστήματος) που θριαμβολογεί παρέα με την ανέραστη ταγαροκρατούσα, και ευελπιστεί να καταργήσει τον καπιταλισμό έστω και αν αυτό καταδικάσει το λαό στην εξαθλίωση, εξάλλου οι Ρωσίδες πόρνες κάποτε κουβαλούσαν κι' αυτές ταγάρια και πήγαιναν στις συγκεντρώσεις της κομσομόλ, αλλά το βράδυ γιά ένα ξεπέτο στο ξενοδοχείο κέρδιζαν το καλσόν της ημέρας, σύντροφε ξοφλείσατε. Είσαστε τελειωμένοι. Τα καπιταληστρικά ΜΜΕξαπάτησης σας έχουν προσφέρει βήμα, ο Καραμανλής σας νομιμοποίησε, για να γνωρίσει ο Ελληνικός λαός την απεριόριστη ένδοια λόγων και πειθούς που σας διακρίνει. Είσαστε για κλάματα και καθε σοβαρός και εχέφρων πολίτης γελάει μαζί σας. Εσείς δεν είσαστε που αποκηρύξατε τον Άρη Βελουχιώτη; Εσείς δεν είσαστε που εκτελέσατε τον Ψαρρό; Εσείς δεν είσαστε που γεμίσατε την πηγάδα του Μελιγαλά με αθώα θύματα που ονομάσατε "ταγματαλήτες"; Τέτοιο ψέμμα, τέτοια αθλιότητα…Το ΚΚΕ είναι το προδοτικό κόμμα που κατέστρεψε μαζί με το πασοκ την βιομηχανική βάση της χώρας. Με τις άθλιες, αναίτιες και απεριόριστες απεργίες των κομματοσκυλών του. Οι τραμπούκοι έχουν ένα όνομα. Και αυτό δεν είναι παρακρατικοί ή φασίστες. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κουμμουνιστάκια, θα έρθει και εσάς η ώρα σας! Αυτή τη φορά όμως δεν θα υπάρξει Μακρόνησος για να κάνετε διακοπούλες… Προδότες του Έθνους!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει… Ο εχθρός βρίσκεται πλέον εντός των τειχών… Θάνατος στους εχθρούς του έθνους, Έλληνες και Ξένους…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Προς 9:18.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΝΑΖΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ."ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙΣ"?…
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο HELLRAISER Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ?????????

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ… Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ… ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ… ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Επίσης θα ήθελα να απευθυνθώ ( μετά από τον άσχετο) στον φίλο που κατάγεται από την Πόλη. Οι εθνομηδενιστές, οι προδότες, οι απάτριδες, οι ονομάζοντες τους εαυτούς των διεθνιστές ( ανάθεμα και ξέρουν τι είναι) οι οπαδοί του μόνου σταλινικού κόμματος στην Ευρώπη ( του ΚΚΕ) του κόμματος που πρόδοσε κάποτε την Μακεδονία μας στους συντρόφους τους Βούλγαρους, και είναι έτοιμο να ξεπουλήσει κάθε Ελληνική γη στο όνομα της ιδεολογίας του ( ανάθεμα κι' αν έχει) του κόμματος που τα κριτήρια ανάλυσης σκοντάφτουν σε θλιβερούς εγκεφάλους ανιστόρητων λαϊκιστών ( ομού μετά των πασόκων) του κόμματος που υποστηρίζει τα ρετιρέ μιάς ανύπαρκτης για την Ελλάδα εργατικής τάξης, ομού μετά των θλιβερών αναρχικών ξεπλυμάτων τους, απόνερων των χρηστών της εξουσίας, δεν έχουν στόχους ( πέραν της θλιβερής κομμουνιστικής δικτατορίας του ξεπεσμένου καπιταλιστικού πόπολου) δεν έχουν οράματα, δεν έχουν πιστεύω, δεν έχουν ιδεολογήματα παρά μιά στείρα φωνή μιάς ξυνισμένης κοντής που ονομάζεται Γ.Γ. του ΚΚΕ ( το κόμμα σου μαλάκα)….Θα τις δείς με μπούρκα γιατί δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν την ανοργασμική τους αυταπάτη!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΠΟΙΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΡΕ ΝΙΟΝΙΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΟΡΑΤΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΙΛΑΣ… ΒΛΑΚΑ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Δεν είναι αόρατες φοβίες Δον Κιχώτη της άγνοιας. Είναι η πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής και αλλού. Αλλα εσένα τι σε νοιάζει; Μου μοιάζεις για παρτάκιας όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων. Μπορείς να μου έξηγήσεις σύντροφε/ισσα γιατί τόσα χρόνια οι Έλληνες δεν είχαμε προβλήματα με τους Φιλιπινέζους; Ή με τους Βραζιλιάνους; Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες στην Αθήνα. Το θέμα είναι είναι οτι οι λαοί αυτοί ΕΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ; Και ξέρεις πόσο διαφέρει άσχετε η Χριστιανική κουλτούρα από την Μουσουλμανική; Όσο διαφέρει η μέρα από την νύχτα. Δεν λέω οτι είμαστε καλύτεροι, αλλά ο μωαμεθανισμός στην Ελλάδα και ο νεοοθωμανισμός που μας επιβάλουν οι προδότες πολιτικοί μας, είναι για το Γουδή. ειδικά για την Ελλάδα που έχει τόσο υποφέρει.

    Reply
  14. fstav

    Θά κάνω τρείς παρατηρήσεις, σχετικά μέ τήν μουσουλμανική εισβολη καί τήν ανέγερση τζαμιού, σέ θέματα πού δέν θίγονται ποτέ από τήν τηλεόραση.

    α) Ο ελληνικός λαός βίωσε τήν μουσουλμανική "συμβίωση" γιά 500 χρόνια καί λίγο έλλειψε νά εκλείψει από προσώπου γής. Oι μουσουλμάνοι κατάκτησαν τά εδάφη μας καί οι εκκλησίες μας, όσες δέν κάηκαν μετατράπηκαν σέ τζαμιά. Το τέμενος είναι σύμβολο αυτής της κατάκτησης καί προσβάλει τήν μνήμη όσων παλουκώθηκαν γιά νά παραμείνουν χριστιανοί. Γιά μένα ισοδυναμεί μέ ένα ναζιστικό σύμβολο τό οποίο θά ήθελε νά αναγείρει κάποιος υποθετικός νοσταλγός της γερμανικής κατοχής.

    β) Τά σύνορα της Ελλάδος δέν είναι σάν τά σύνορα της Γαλλίας καί της Γερμανίας τά οποία είναι ακλόνητα καί απαραβίαστα. Μέ τά σύνορα μας, παίζει μία βάρβαρη μουσουλμανική χώρα η οποία γιά 100.000 μουσυλμάνους μάς άρπαξε τήν Κύπρο. Η ίδια χώρα μάς πήρε τά Ιμια, διεκδικεί τήν Θράκη στό όνομα πάλι των μουσουλμάνων, διεκδικεί τή Ρόδο καί τό Φαρμακονήσι καί τό Αγαθονήσι, επειδή οι μουσουλμανοι εκεί είναι πολλαπλάσιοι των Ελλήνων. Οταν παγιωθεί ισχυρή μουσουλμανική κοινότητα τά παιχνίδια της Τουρκίας θά είναι πιό επικίνδυνα καί θά φέρουν οδυνηρή αποτελέσματα γιά τήν πατρίδα μας. Θυμηθείτε τό Κόσσοβο.

    γ) Θλίβομαι όταν βλέπω τούς ευαίσθητους δημοκράτες νά υποστηρίζουν μέ τά χίλια τούς μουσουλμάνους καί να αδιαφορούν γιά εμάς τούς Κωνσταντινοπολίτες πού μάς έκαψαν τα σπίτια καί τίς εκκλησίες καί μας πέταξαν από τήν πατρίδα μας. Γιά τήν προσπάθεια των Ελλήνων νά προσευχηθούν στήν Αγιά Σοφιά μόνο ειρωνικά σχόλια είδαμε στην τηλεόραση. Θλίβομαι επίσης, όταν δέν υπάρχει κανένας δημοκράτης νά υποστηρίξει τό δικαίωμα των Κυπρίων της Κερύνειας νά επιστρέψουν στά σπίτια καί στίς εκκλησιές, πού τούς πήρε μία βάρβαρη μουσουλμανική χώρα.

    Τελειώνω μέ μία ευχή. Μακάρι νά ζήσω καί νά δώ τίς κνίτισες καί τίς αναρχικές μέ μπούργκα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *