Άννα Βαγενά

Γράφει ο Πελοποννήσιος

Διάβασα το άρθρο του βήματος για το «Όχι» της Άννας Βαγενά. Καταρχήν, ένα μεγάλο “Μπράβο της”. Θέλω ακόμη να μείνω σε ένα σημείο: «Ουδείς την πίεσε να υπερψηφίσει»! [http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=443449&h1=true]

Έτσι ακριβώς “δουλεύει το σύστημα”! Και το γεγονός ξεβρακώνει όλους τους γυμνοσάλιαγκους, δοσίλογους «βολευτές» της υποτέλειας, του ραγιαδισμού και του «ναι»! Μόνοι τους τρέχουν πίσω από τον αρχηγό και….
την καμαρίλα του, στήνοντας τα πισινά τους! Η ανταμοιβή τους; Μα, υπόσχεση για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος! Και βέβαια, ο αποκλεισμός των «άλλων»! Βέβαια, οι γραικίλοι αυτοί νομίζουν ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί το σάπιο σύστημα και η μαϊμού-δημοκρατία που τους θρέφει. Αλλά είναι έτσι; Ελπίζω πως όχι. Το ελπίζω γιατί ακόμα πιστεύω ότι υπάρχει ελληνική ψυχή και ελληνισμός ζων.

Άκουσα και την άθλια “κυρία” Πιπιλή, να δηλώνει ότι είπε ναι για την σωτηρία «μας», γνωρίζοντας ότι θα της κοστίσει το βουλευτιλίκι, αλλά δεν την νοιάζει! Έλεος κυρά μου! Κανείς μας δεν κατάλαβε ότι το έκανες από υποτέλεια και «λαχτάρα» για τη θεσούλα που σου «εξασφαλίζει» ο κομματικός μηχανισμός του αποκλεισμού και της σαπίλας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

http://peloponnesios.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *